Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκωτσέζικο ντους

Σκωτσέζικο ντους
Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 - 13:29

Για να μην είναι καν στην αποστολή της Κολομβίας, για το φιλικό με την Ιαπωνία, πάει να πει ότι υπάρχει… θεματάκι με τον Χάμες. Και το… σκωτσέζικο ντους είναι πραγματικά… έντονο. Αρχικά αγχωθήκαμε με τον Χάμες, μετά ανακουφιστήκαμε, τώρα ανησυχούμε ξανά…

Ο Χάμες πηγαίνει στην Κολομβία και δεν συνηθίζει να… αράζει. Δεν είναι τέτοιος παίκτης. Είναι παίκτης ΜΑΧΙΜΟΣ και πάντα γουστάρει να παίζει. Επομένως, είναι σαφές ότι ο παγκόσμιος Κολομβιανός άσος δεν είναι σε θέση να παίξει.

Το αν αυτό είναι επειδή δεν είναι 100% έτοιμος, ή αν ο τραυματισμός του τον επηρεάζει σε τέτοιο βαθμό, κανείς δεν μπορεί να το ξέρει απολύτως. Δεν είναι και εύκολο να βγει άκρη από… Ιαπωνία. Επομένως, άπαντες στον Ολυμπιακό το ψάχνουν το θέμα πιο ενδελεχώς. Προσπαθούν να βγάλουν μια άκρη με το μέγεθος του τραυματισμού του Χάμες. Και αναλόγως να πορευτούν, αφού ο Κολομβιανός είναι υπερ-απαραίτητος, για την ενδεκάδα του Μίτσελ.

Προσοχή, δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε κλίμα κινδύνου, για τον Χάμες. Καταγράφουμε απλώς ότι πήγαμε από την ανησυχία, στην ανακούφιση και… πάλι πίσω στην ανησυχία.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης