Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κατέρρευσαν τα ψέματα του Μπαλτάκου για την UEFA

Κατέρρευσαν τα ψέματα του Μπαλτάκου για την UEFA
Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 - 21:00

Ήταν… μπούρδες και έγιναν αέρας! Αναφερόμαστε στα ψέματα του προέδρου της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκου και του εκτελεστικού διευθυντή Ιάκωβου Φιλιππούση για τον πραγματικό λόγο του ταξιδιού τους στα γραφεία της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας.

Ο λόγος του ταξιδιού τους ήταν για να απολογηθούν ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της επειδή τα έκαναν μπάχαλο στην αδειοδότηση. Για επτά λάθη τους κάλεσε σε απολογία η UEFA, λόγω των αλλαγών που έκανε ο Φιλιππούσης και η ΕΠΟ κινδυνεύει με πρόστιμο άνω των 200.000 ευρώ, όπως και να χάσει την αρμοδιότητα της αδειοδότησης και αυτή να γίνεται απευθείας από τη Νιόν.

Μπαλτάκος και Φιλιππούσης δεν είπαν τι έγινε στη σύσκεψη για τη διαιτησία. Αυτά δεν ενδιαφέρουν κανέναν στη FIFA και στην UEFA. Απλά, για μια ακόμη φορά έδειξαν ότι είναι ανίκανοι να διοικήσουν.

Τα της σύσκεψης τα λένε τα «παπαγαλάκια» και είναι παραμύθι ανάλογο με αυτό που έβγαλαν πριν τρεις μέρες ότι τάχα ο Δανός Κέλετ κατάγγειλε απειλές σε βάρος του!

Με αυτή την ευκαιρία ζήτησαν και βοήθεια για να έρχονται ελίτ διαιτητές. Αρα, ξεφτίλισαν τον Μπένετ, καθώς αποδείχθηκε ότι είναι ανίκανος.

Διαβάστε επίσης