Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δημοσίευμα «Τα Νέα»: «Ο πρωθυπουργός μίλησε με τον Τσέφεριν για ελίτ διαιτητές»

Δημοσίευμα «Τα Νέα»: «Ο πρωθυπουργός μίλησε με τον Τσέφεριν για ελίτ διαιτητές»
Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 - 10:37

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος παραμένει η διαιτησία στην Ελλάδα. Και το γεγονός ότι η «εξυγίανση» αρνείται πεισματικά να προσδώσει στη διεξαγωγή των πλέι οφ της Stoiximan Super League την αξιοπιστία, την οποία πρέπει να έχουν. Αφού αρνείται πεισματικά να φέρει κορυφαίου επιπέδου, ελίτ διαιτητές. Σημερινό (30/3) δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» δίνει μία νέα προέκταση, στο θέμα «διαιτησία» και «ελληνικό ποδόσφαιρο». Εν ολίγοις, αναφέρει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επικοινωνία με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν, για το θέμα, ζητώντας του να συνδράμει στο να μπαίνουν ελίτ διαιτητές, στα παιχνίδια των πλέι οφ που απομένουν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το δημοσίευμα των Νέων αναφέρει χαρακτηριστικά πως «ο Κυρ. Μητσοτάκης αποφάσισε να παρέμβει δραστικά έπειτα από όσα συμβαίνουν. Συνομίλησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν και του έθεσε ευθέως το θέμα των όσων συμβαίνουν με τη διαιτησία στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα αυτό να κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα. Κατά την πηγή μου, ο Πρωθυπουργός ζήτησε από τον κ. Τσέφεριν να αποστέλλονται στην Ελλάδα, προκειμένου να διευθύνουν τους κρίσιμους, για την τύχη του πρωταθλήματος, αγώνες των play off της Super League, διαιτητές από την ελίτ της ευρωπαϊκής διαιτησίας, από το λεγόμενο «πάνω ράφι», ώστε, όπως τόνισε στον συνομιλητή του, να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Ο πρόεδρος της UEFA, πάντα κατά την ίδια πηγή, η εγκυρότητα της οποίας δεν επιδέχεται την παραμικρή αμφισβήτηση, αναγνώρισε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, ειδικά μετά τις τελευταίες διαιτησίες ξένων διαιτητών, και δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο αίτημα, το οποίο αποτελεί και ομόθυμο αίτημα του υγιούς τμήματος του ελληνικού ποδοσφαίρου... Εν αναμονή λοιπόν. Κυριακή κοντή γιορτή...».

Μένει να φανεί εάν κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται, από την πλευρά του Μαξίμου.

Διαβάστε επίσης

Μέρα-μέρα για τους τρεις

Μέρα-μέρα για τους τρεις

Εμβιλά, Χάμες, Μπιέλ βρίσκονται στο προσκήνιο. Η κατάστασή τους θα επανεκτιμάται, μέρα με την ημέρα.