Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κυνική ομολογία Μπαλτάκου ότι τόσο καιρό δεν είχε κάνει τίποτα για ελίτ διαιτητές!

Κυνική ομολογία Μπαλτάκου ότι τόσο καιρό δεν είχε κάνει τίποτα για ελίτ διαιτητές!
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 - 11:39

Θα περίμενε κανείς να υπάρχει λίγο φιλότιμο. Αλλά έχει χαθεί παντελώς, όπως φαίνεται. Τόσο καιρό ο Ολυμπιακός και όλοι οι άλλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου που φώναζαν και φωνάζουν για τις αισχρές διαιτησίες στο πρωτάθλημα, έπεφταν πάνω σε… τοίχο, με τις ΚΕΔ/ΕΠΟ να αρνούνται πεισματικά να ορίσουν ελίτ διαιτητές στα μεγάλα ματς, αλλά να φέρνουν διαρκώς δευτεράντζες…

Και τώρα, με μια ανακοίνωση-ομολογία, έρχεται η ΕΠΟ, ο Μπαλτάκος δηλαδή, να μας πουν ότι τόσο καιρό δεν είχαν κάνει τίποτα, για να λυθεί το θέμα. Γιατί όπως προκύπτει από την ανακοίνωση-μνημείο της ΕΠΟ… «το απόγευμα της ίδιας μέρας και μετά την αποστολή της επιστολής του Προέδρου της ΕΠΟ δόθηκε η εντολή στα αρμόδια όργανα της UEFA για επικοινωνία με τον κ. Μπένετ για την παροχή της σχετικής συνδρομής που ζήτησε ο Πρόεδρος της ΕΠΟ». Τώρα. Στις 29/3. Και ενώ όλη τη χρονιά το πρωτάθλημα έχει αλλοιωθεί με χίλιους τρόπους! Τώρα ζήτησε ο Μπαλτάκος τη συνδρομή της UEFA για να έρχονται ελίτ διαιτητές!

Συνεχίζουμε… «H UEFA μέχρι την Τρίτη δεν είχε προβεί σε καμιά ενέργεια επειδή βάσει του καταστατικού της ενεργεί μόνο κατόπιν αιτήματος της Εθνικής Ομοσπονδίας». Τι μας λέει, λοιπόν, ο Μπαλτάκος στην ανακοίνωσή του; Ότι τόσο καιρό το θέμα «ελίτ διαιτητές» θα μπορούσε να είχε λυθεί, με τη συνδρομή της UEFA, αλλά η ΕΠΟ… κοιμόταν! Ή… έκανε ότι κοιμόταν γιατί έτσι της είχαν πει τα «αφεντικά» της οι «εξυγιαντές»!

Ντροπή και αίσχος… Ευθεία ομολογία από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, για το θέμα των ελίτ διαιτητών και για το γεγονός ότι το θέμα θα μπορούσε να είχε λυθεί προ πολλού… Δεν ήθελαν, όπως φαίνεται. Δεν ήθελαν να το λύσουν… Δεν τους συνέφερε. Τους συνέφεραν οι Κέλετ, οι Μαριάνι και οι Πενέιρο…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης