Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φτάνει ρε, όχι άλλη αλλοίωση! Όχι άλλα αίσχη και αυτή την Κυριακή!

Φτάνει ρε, όχι άλλη αλλοίωση! Όχι άλλα αίσχη και αυτή την Κυριακή!
Σάββατο, 1 Απριλίου 2023 - 12:39

Θα θέλαμε ο τίτλος να αφορούσε στο αγωνιστικό κομμάτι. Αλλά δυστυχώς δεν αφορά σε αυτό. Θα θέλαμε να είναι λυμένα όλα τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και όλη μας η έννοια να ήταν το αν θα παίξει ο Χάμες ή αν θα βάλει ο Μίτσελ στην κορυφή τον Μπακαμπού, ή τον Ελ Αραμπί.

Όμως δεν είναι αυτή η έννοια μας, δυστυχώς. Γιατί ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει μια πραγματικά καλή ομάδα, την οποία όπως βλέπει όλη η Ελλάδα, δεν μπορεί ούτε φουλ «εξυγίανση» να λυγίσει καλά-καλά. Παλεύει, δίνει «μάχες», αλλά δεν μπορεί να τη λυγίσει τόσο εύκολα αυτή την ομάδα που λέγεται Ολυμπιακός… Δυστυχώς, η επικαιρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο Μπαλτάκος, ο Μπένετ, ο Μάνταλος, ο Γιαννάκης, η κομπανία της Εκτελεστικής Επιτροπής και οι διαιτητές της αστειότητας που φέρνουν να σφυρίξουν τα ματς που θα κρίνουν τον τίτλο!

Διανύουμε ένα Σαββατοκύριακο, που θα κρίνει τα πάντα. Όταν παράγοντας ομάδας που παίζει στα πλέι οφ βγαίνει από τη συνάντηση με τις ΚΕΔ/ΕΠΟ και κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις για το αν θα… τελειώσει το πρωτάθλημα, αντιλαμβάνεται κανείς ότι αυτό το Σαββατοκύριακο, ειδικά, θα κρίνει… τα πάντα. Οι διαιτησίες που θα γίνουν, θα κρίνουν τα πάντα… Το πρωτάθλημα έχει ήδη αλλοιωθεί, ας μην το αλλοιώσουν και άλλο!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης