Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μίτσελ έδωσε το σύνθημα: «Πάμε να το πάρουμε!»

Ο Μίτσελ έδωσε το σύνθημα: «Πάμε να το πάρουμε!»
Κυριακή, 2 Απριλίου 2023 - 13:01

Κόντρα σε όλους και σε όλα. Ο Ολυμπιακός είναι εδώ, προχωρά και δεν σταματά. Δεν κάνει πίσω! Άπαντες στο λιμάνι είναι ενωμένοι ως γροθιά και ετοιμάζονται, από απόψε κιόλας, για τη μεγάλη αντεπίθεση, στο πρωτάθλημα! Και πρώτος από όλους, στο Ρέντη, το πιστεύει ο ίδιος ο Μίτσελ! Ο προπονητής του Ολυμπιακού σήμανε τη μεγάλη αντεπίθεση της ομάδας του, στην τελική ευθεία! Με στόχο τον τίτλο!

Με ομιλία του στους παίκτες, τόνισε ότι… είναι ο Ολυμπιακός! Και ξέρουμε άπαντες ότι αυτό αρκεί… Αρκεί για να… γιγαντώσει τον φόβο, στην καρδιά των αντιπάλων! «Επιστρέψαμε και μπορούμε. Όλοι μας φοβούνται, γιατί ξέρουν τι μπορούμε να κάνουμε. Πριν τη διακοπή έχουμε μπροστά μας τρία τεράστια παιχνίδια, τα οποία πρέπει να νικήσουμε. Πάμε να δείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα», επεσήμανε ο Μίτσελ στους παίκτες του, μεταξύ άλλων.

Μέσα σε λίγες λέξεις, όλη η ουσία της τελικής αντεπίθεσης του Θρύλου, για το πρωτάθλημα! Τρία ματς-φωτιά μέχρι το Πάσχα, για την κορυφή! Μπορεί και μέχρι τότε ακόμη ο Θρύλος να την έχει κατακτήσει! Να είναι ήδη από πάνω… Γιατί η αλήθεια είναι μία: Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, τον τρέμουν. Και πρέπει πάνω από όλα να το ξέρει η ίδια η ομάδα. Να το ξέρουν οι ίδιοι οι παίκτες. Ότι όλοι οι αντίπαλοί τους, τους τρέμουν… Τους βλέπουν ως γίγαντες… Και είναι. Τη φανέλα του Θρύλου φορούν…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης