Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Mπα για τραυματισμό: «Δεν πρέπει να είναι σοβαρό το πρόβλημα»

Mπα για τραυματισμό: «Δεν πρέπει να είναι σοβαρό το πρόβλημα»
Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023 - 00:00

Μεγάλος άτυχος ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος τον τελευταίο καιρό αποτελούσε τον καλύτερο αμυντικό του Ολυμπιακού και αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο έπειτα από σύγκρουση που είχε με τον Ντουκουρέ. Mε το πέρας του παιχνιδιού με τον Άρη, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV, κάνοντας μία πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του, ενώ έστειλε παράλληλα μήνυμα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

Για τηνν κατάσταση του: «Δεν πρέπει να είναι σοβαρό το πρόβλημά μου, αύριο θα το κοιτάξουμε με μαγνητική, ελπίζω να είναι καλά».

Για το παιχνίδι «Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, χαλαρώσαμε και δεχθήκαμε δύο γκολ. Είμαστε απογοητευμένοι, αυτά μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο, να συνεχίζουμε να παλεύουμε».

Διαβάστε επίσης

«Ζω ένα όνειρο»

«Ζω ένα όνειρο»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός για πρώτη φορά έδωσε τη δυνατότητα σε πέντε τυφλούς να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Άρη με την υπηρεσία της ακουστικής περιγραφής.