Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τώρα «απαντούν» οι παίκτες!

Τώρα «απαντούν» οι παίκτες!
Τρίτη, 4 Απριλίου 2023 - 10:18

Είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έβγαζε το τελευταίο διάστημα μία «αμφιβολία», ως προς την εικόνα του στο γήπεδο. Δεν έδειχνε ότι πατάει στο γήπεδο απολύτως καλά. Για να το θέσουμε πιο σωστά, αρκετά καλά ώστε να πείθει ότι μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα συνεχίσει με το υψηλό τέμπο, το οποίο χρειάζεται για να πάρει το πρωτάθλημα. Και η αλλαγή προπονητή, με τον Μίτσελ να παραιτείται και τον Ολυμπιακός να προχωρά στην αντικατάστασή του πρέπει να βγάλει μπροστά τον εγωισμό των παικτών.

Η πίεση είναι τεράστια, αλλά αυτό έρχεται με τη φανέλα, με το έμβλημα στο στήθος και με το κόκκινο και το λευκό! Για να το πούμε απλά… Τώρα «απαντούν» οι παίκτες! Με τον Ζοζέ Ανιγκό στον πάγκο, στο ματς με τον ΠΑΟΚ, η νίκη είναι κάτι περισσότερο από… προαπαιτούμενη! Θα πρέπει να θεωρείται… δεδομένη. Και είναι πλέον στα πόδια των παικτών, να βγάλουν στο γήπεδο την αντίδραση, η οποία θα φέρει τον τίτλο!

Οι απαιτήσεις σε αυτή την ομάδα είναι τεράστιες. Και δικαιολογημένες. Ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για να είναι πρώτος. Οι παίκτες του να είναι πρώτοι. Στα πόδια τους τώρα είναι, το να το κάνουν πράξη. Και να χτίσουν, στη συνέχεια, μαζί με τον νέο προπονητή, για την επόμενη ημέρα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Όλοι μαζί στη «μάχη»!

Όλοι μαζί στη «μάχη»!

Και με τον ΠΑΟΚ το Καραϊσκάκη πρέπει να «κοχλάζει» και πρέπει να «παίξει μπάλα» και ο κόσμος! Περισσότερο από ποτέ.