Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Άντε ρε ξεφτίλες! Βάζουν Έλληνες στο ΑΕΚ-Άρης, γίνεται του… Γιαννάκη το κάγκελο!

Άντε ρε ξεφτίλες! Βάζουν Έλληνες στο ΑΕΚ-Άρης, γίνεται του… Γιαννάκη το κάγκελο!
Κυριακή, 9 Απριλίου 2023 - 13:12

Τινάζουν το πρωτάθλημα στον αέρα, με τα καμώματά τους! Μετά τους Πολωνούς, τους οποίους όρισαν για το ΑΕΚ-Άρης και τους οποίους δεν μπορούν να βρουν τώρα (!!!!) στην ΚΕΔ/ΕΠΟ προχωρούν στην αντικατάστασή τους, με Έλληνες! Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσαν πρώτα τα φερέφωνα της «εξυγίανσης» που κάτι τέτοια τα μαθαίνουν πρώτοι είτε από την ίδια την ΑΕΚ, είτε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ που στηρίζουν, στο ματς μπαίνει πρώτος διαιτητής ο Διαμαντόπουλος και VAR ο Ευαγγέλου!

Μιλάμε για ξεφτίλα δίχως προηγούμενο! Ρόμπες δίχως τέλος! Ξεφτιλισμένοι όσο δεν πάει, σιχάθηκε και η σιχασιά πια με δαύτους! Αλλάζουν τους Πολωνούς του ΑΕΚ-Άρης με Διαμαντόπουλο και Ευαγγέλου και κάνουν ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Οι ανίκανοι της ΚΕΔ/ΕΠΟ, που αρνούνται πεισματικά να φέρουν ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ διαιτητές, ορίζουν τώρα τους Έλληνες που προαναφέραμε, με Έλληνες! Για να μην… αναβληθεί το παιχνίδι, βάζουν τον Διαμαντόπουλο, ο οποίος σε ένα παλαιότερο ΑΕΚ-Άρης στο ΟΑΚΑ είχε… τινάξει το παιχνίδι στον αέρα, με ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της ομάδας του γατούλη!

Θυμίζουμε, στη Θεσσαλονίκη τα έγραφαν ε;

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ! Αυτό είναι το αίσχος που συντελείται μπροστά στα μάτια μας! Κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να δώσουν το πρωτάθλημα εκεί όπου γουστάρουν και να μην το πάρει ο Ολυμπιακός! Σιχασιά!

Διαβάστε επίσης

Πάμε πάλι! Για ΟΛΑ αυτά… Μη σταματάς!!

Πάμε πάλι! Για ΟΛΑ αυτά… Μη σταματάς!!

Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Πριν από δύο μέρες τα γράφαμε! Βαγγέλη Μαρινάκη, μη σταματάς! Πέρνα από πάνω τους, κάνε ό,τι μπορείς για να διαλύσεις την «εξυγίανση»! Είμαστε ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!

Πάτος; Μπα, έχει και πιο χαμηλά για τις ΚΕΔ-ΕΠΟ, με… «μεθυσμένους» διαιτητές!

Πάτος; Μπα, έχει και πιο χαμηλά για τις ΚΕΔ-ΕΠΟ, με… «μεθυσμένους» διαιτητές!

Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν σχετικά με τους Πολωνούς διαιτητές του αγώνα ΑΕΚ-Άρης και το ότι φέρονται να έφτασαν μεθυσμένοι στη χώρα μας και να τσακώνονταν με Έλληνες συνεπιβάτες κατά την πτήση, βυθίζουν στον βούρκο το ήδη μολυσμένο ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης».