Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μητσοτάκης: «Αδιανόητο να μην έχουμε σοβαρούς διαιτητές από το εξωτερικό» (video)

Μητσοτάκης: «Αδιανόητο να μην έχουμε σοβαρούς διαιτητές από το εξωτερικό» (video)
Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 - 11:15

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, πήρε θέση, μιλώντας στο Mega, για τη διαιτησία και το ποδόσφαιρο εν γένει. Μεταξύ άλλων στάθηκε στο θέμα διαιτησία. Και όχι μόνο. «Έχει διοικητική ανεξαρτησία. Είναι αδιανόητο να μη μπορούμε να έχουμε καλούς, σοβαρούς διαιτητές από το εξωτερικό. Το VAR είναι μια μεγάλη πρόοδος για το ποδόσφαιρο. Όμως υπάρχει και από το εξωτερικό σχέδιο εξυγίανσης και εκεί πρέπει να πάμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, σε ερώτηση που του τέθηκε για το θέμα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Οι αγώνες πρέπει να γίνονται στο γήπεδο», είπε στη συνέχεια και πρόσθεσε: «Έχουμε κάνει βήματα στο κομμάτι της οπαδικής βίας. Θέλουμε να έχουμε αντικειμενικές διαιτησίες και να κερδίσει ο καλύτερος».

Διαβάστε επίσης

Ημέρα ανατροπής, ημέρα πρόκρισης!

Ημέρα ανατροπής, ημέρα πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός έχει τη δυναμική να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, απέναντι στην ΑΕΚ και να πάρει την πρόκριση, μέσα στο Καραϊσκάκη. Σέντρα στην ημιτελική ρεβάνς, στις 19:30.