Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον κόσμο του για την πρόκριση

Με τον κόσμο του για την πρόκριση
Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 - 17:41

Τον Θρύλο δεν πρέπει να τον ξεγράφει κανείς, είναι τέτοιο το μέγεθός του που οι αντίπαλοί του θα τον φοβούνται πάντα και όσοι τον υποτιμούν αργά ή γρήγορα θα το πληρώνουν. Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο έργο απόψε, στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, όμως θα τα δώσει όλα για να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Στον αγώνα αυτόν δεν θα είναι μόνος, αλλά θα έχει δίπλα του τους χιλιάδες ΓΑΥΡΟΥΣ που βρίσκονται πάντα στον ΝΑΟ, δίπλα στη μεγάλη τους αγάπη. Ο κόσμος του Θρύλου ξέρει να αγαπά την ομάδα με όλη του καρδιά και θα βρίσκεται και απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» να στηρίξει τους «ερυθρόλευκους» με τη φωνή του και να τους δώσει ώθηση σε ακόμη ένα ντέρμπι.

Οι παίκτες του Ανιγκό μπορεί να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι στα 90' του αγώνα θα κάτσουν με κατεβασμένα τα χέρια. Πρόσφατα, οι πειραιώτες πήγαν μέσα στην «OPAP Arena»... πέταξαν τρία γκολ και έφυγαν με μία καρυδάτη νίκη. Το ίδιο μπορούν να κάνουν και απόψε. Έχουν την ποιότητα και γνωρίζουν τον τρόπο και σε περίπτωση που γίνει το 3-0 από νωρίς είμαστε όλοι σίγουροι ότι με το «Γ. Καραϊσκάκης» να... βράζει τότε τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά! Πάμε Θρύλε!

Διαβάστε επίσης

Παιδική χαρά η ΕΠΟ του Μπαλτάκου!

Παιδική χαρά η ΕΠΟ του Μπαλτάκου!

Εκεί που ο Μπαλτάκος ονειρεύονταν τελικό στη Νέα Υόρκη, στην Αγγλία, στην Αυστραλία, στη Γερμανία, δεν μπορεί να τον διοργανώσει ούτε στην Ελλάδα.