Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίζουν οι δρόμοι Ολυμπιακού και Χάμες, το «αντίο» του Θρύλου στον Κολομβιανό (photos)

Χωρίζουν οι δρόμοι Ολυμπιακού και Χάμες, το «αντίο» του Θρύλου στον Κολομβιανό (photos)
Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 - 14:12

Είναι γεγονός. Ο Ολυμπιακός και ο Χάμες παίρνουν χωριστούς δρόμους. Ο παγκόσμιος Κολομβιανός δεν θα συνεχίσει στο λιμάνι, αφού όπως και ο ίδιος ο Θρύλος, έτσι και ο Χάμες, γνωστοποίησαν μέσω των social media, την κοινή απόφασή τους να μη συνεχίσουν μαζί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Θρύλου:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Χάμες Ροντρίγκες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε λύση της συνεργασίας τους. Ο Χάμες θα είναι πάντα κομμάτι του συλλόγου μας και μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Δείτε την ανάρτηση:

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο Κολομβιανός σταρ επεσήμανε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για τον χρόνο που περάσαμε μαζί. Αν και παίρνουμε χωριστούς δρόμους, αισθάνομαι ότι πάντα θα είμαι μέλος της οικογένειας και ευπρόσδεκτος σε αυτή και στο μεγάλο λιμάνι του Πειραιά. Εύχομαι τα καλύτερα στον Ολυμπιακό και κάθε επιτυχία, στο μέλλον».

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης

Τελικός κυπέλλου στο... Μπαλτακιστάν: «Έφαγε πόρτα» και από τον Μπέο

Τελικός κυπέλλου στο... Μπαλτακιστάν: «Έφαγε πόρτα» και από τον Μπέο

Ο Δήμαρχος Βόλου μετά από διαβούλευση με την αστυνομία απάντησε αρνητικά στην προοπτική διοργάνωσης του τελικού Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο: «Βάσιμη η εκτίμηση ότι μάλλον σε πολεμική σύρραξη θα προσιδιάζει παρά σε μείζον αθλητικό γεγονός».