Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σενάριο από Τουρκία, για Γκατούζο και Τραμπζονσπόρ

Σενάριο από Τουρκία, για Γκατούζο και Τραμπζονσπόρ
Δευτέρα, 17 Απριλίου 2023 - 14:36

Δεν προλαβαίνει να ακουστεί ένας παίκτης, ένας προπονητής, για τον Ολυμπιακό, αρχίζουν οι γείτονες κατευθείαν τα σενάρια… Γράφουν, γράφουν, γράφουν οι Τούρκοι… Ειλικρινά, κούρασαν! Τώρα, ασχολούνται με τον Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται σε επαφή με τον Θρύλο, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Συλλόγου.

Και τον εμπλέκουν, εν προκειμένω, με τον πάγκο της Τραμπζονσπόρ. Αναφέρουν ότι είναι υποψήφιος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του τουρκικού συλλόγου και πως όχι απλώς το θέμα είναι υπαρκτό, αλλά η πλευρά του Γκατούζο είναι και ιδιαιτέρως θετική, για κάτι τέτοιο…

Η τουρκική ομάδα στην οποία αγωνίζονται οι Μπακασέτας, Σιώπης (ενώ έχει ακουστεί έντονα για εκείνη και το όνομα του Γιώργου Μασούρα), φέρεται να έχει στη λίστα της και τους Γκουστάβο Πογιέτ, ενώ αναφορές γίνονται και στον Νέναντ Μπιέλιτσα, ως υποψήφιο… στόχο για τον πάγκο. Για να δούμε, αν οι Τούρκοι έχουν όντως μυριστεί κάτι, ή απλώς γράφουν, για να… γράφουν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Θα ρεζιλευτούν πολύ ακόμα;

Θα ρεζιλευτούν πολύ ακόμα;

Πέρασαν και τα μέσα Απριλίου, πέρασε και το Πάσχα και οι ανίκανοι στην ΕΠΟ ακόμη δεν μπορούν να συμφωνήσουν για το που θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου. Τα αφεντικά τους τι λένε;