Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φάκελος «προπονητής»: Αναμονή για τον Γκατούζο, «ανοιχτές» οι εναλλακτικές λύσεις

Φάκελος «προπονητής»: Αναμονή για τον Γκατούζο, «ανοιχτές» οι εναλλακτικές λύσεις
Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 - 11:49

Ο Ολυμπιακός δεν πηγαίνει ποτέ… ξυπόλητος στα αγκάθια. Το να χτίσει τη νέα του ομάδα, η οποία δυναμικά θα επιστρέψει στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική σκηνή και θα συνεχίσει να διεκδικεί τίτλους στην Ελλάδα, δεν γίνεται σε μια μέρα. Θέλει υπομονή και δουλειά. Και βασικό στοιχείο είναι ο νέος προπονητής, για τον οποίο ο Ολυμπιακός κινείται. Το όνομα του Τζενάρο Γκατούζο «παίζει» στο… πρωτοσέλιδο, αλλά δεν είναι η μόνη λύση. Ξεκάθαρο αυτό.

Ο Ολυμπιακός τηρεί στάση αναμονής, ως προς το θέμα «Γκατούζο», ενώ όπως έχουμε ενημερώσει ήδη, ο Ιταλός δεν είναι η μόνη επιλογή στο «μπλοκάκι» της Διοίκησης των Πειραιωτών. Ο Ιταλός έχει ζητήσει χρόνο, καθώς όπως είναι ξεκάθαρο, έχει και ο ίδιος άλλες επιλογές να εξετάσει. Φυσικά τον ενδιαφέρει η προοπτική του Ολυμπιακού, ειδάλλως και εκείνος δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να «ψαχτεί» για το λιμάνι. Όπως όμως και ο ίδιος ο Ιταλός προπονητής έχει και επιλογές, έτσι και ο Θρύλος έχει τις δικές του επιλογές. Τις δικές του λύσεις, τις οποίες εξετάζει παράλληλα.

Οι Πειραιώτες δίνουν περιθώριο στον Γκατούζο να απαντήσει. Και μετά το πέρας αυτού, αναλόγως με το πως θα πάει το πράγμα, θα κινηθούν. Το θέμα προπονητή δεν «κλείνει» έτσι απλά και είναι ξεκάθαρο ότι στον Ολυμπιακό το ψάχνουν έντονα, πριν να έχουν κάτι οριστικό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης