Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Υπολογίζει στον Άμραμπατ ο Αλμέιδα

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Υπολογίζει στον Άμραμπατ ο Αλμέιδα
Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 - 15:14

Η ΑΕΚ χάνει τον Σέρχιο Αραούχο, για το υπόλοιπο της σεζόν, αφού θα κάνει επέμβαση στο γόνατο, αλλά ενόψει Θρύλου, ο Αλμέιδα έχει και ένα άλλο νέο. Ο Νόρντιν Άμραμπατ θα είναι διαθέσιμος, όπως όλα δείχνουν, για το ματς της Κυριακής, στο Καραϊσκάκη (21:00). Οι μέρες περνούν, το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ πλησιάζει και έχει ενδιαφέρον το ρεπορτάζ και από την άλλη πλευρά. Θα παρακολουθούμε τα αγωνιστικά νέα της αντιπάλου του Ολυμπιακού και θα σας ενημερώνουμε.

Σε αντίθεση με τον Άμραμπατ, ο Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν χάνει, επίσης, το υπόλοιπο της σεζόν. Θυμίζουμε ότι ο Άμραμπατ, στο πρόσφατο παιχνίδι του Ουμπιακού στο Φάληρο, για το πρωτάθλημα, έπρεπε να είχε πάρει από νωρίς την άγουσα για τα αποδυτήρια, αλλά η διαιτησία του χαρίστηκε. Ως συνήθως, εις βάρος του Ολυμπιακού.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης