Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλά νέα για Εμβιλά, Γκάρι, Μπα

Καλά νέα για Εμβιλά, Γκάρι, Μπα
Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 - 14:09

Ο Θρύλος συνεχίζει και εντείνει την προετοιμασία του, για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, την Κυριακή, στο Καραϊσκάκη. Και όπως αναφέραμε νωρίτερα, το μυαλό του Ζοζέ Ανιγκό ήταν στραμμένο σε ορισμένους ποδοσφαιριστές, ειδικότερα. Καθώς εκείνοι ταλαιπωρούνταν από ίωση και δεν ήταν δεδομένο ότι θα καταφέρουν να δώσουν το παρών, στο ματς της Κυριακής. Συγκεκριμένα οι Εμβιλά, Γκάρι και Μπα. Ο Ροντινέι ούτως ή άλλως ήταν καλύτερα. Τώρα, τα νέα για τους τρεις παίκτες είναι θετικά!

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι τόσο ο Εμβιλά, όσο και οι Γκάρι και Μπα είναι πολύ σημαντικοί για την οικονομία της ενδεκάδας του Ολυμπιακού και ο Ζοζέ Ανιγκό επιθυμεί διακαώς να τους έχει διαθέσιμους. Οι τρεις παίκτες μπήκαν κανονικά στην προπόνηση και θέτουν εαυτούς στη διάθεση του Μαρσεγιέζου προπονητή, για το ντέρμπι της Κυριακής.

Ο Μπα, να τονίσουμε εδώ, δεν ταλαιπωρείτο από ίωση, αλλά από ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Δείχνει όμως τώρα να είναι καλά και σε θέση να βοηθήσει, γεγονός που βοηθά τον Ανιγκό να «ζυγίσει» καλύτερα τις επιλογές του. Παρακάτω θα αναλύσουμε και τις πρώτες σκέψεις του, για την ενδεκάδα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης