Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο τίτλος είναι ακόμη στο χέρι του, αρκεί να είναι Θρύλος

Ο τίτλος είναι ακόμη στο χέρι του, αρκεί να είναι Θρύλος
Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 - 14:45

Νομίζουν οι «εξυγιαντές» ότι έχουν το πάνω χέρι. Επειδή ελέγχουν τη διαιτησία και τον Μπαλτάκο και τον Μπένετ και ορίζουν ό,τι δευτερότριτο κοράκι τους κάτσει και τους βολέψει, νομίζουν ότι έχουν το πάνω χέρι. Ξέρουν, όμως, ότι δεν το έχουν. Ξέρουν ότι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα εύκολα, με τον Ολυμπιακό. Ακόμη και έτσι, είναι από κάτω… Και ας είναι στο +6 (εντάξει ο ΠΑΟΚ είναι πιο πίσω…).

Η ουσία είναι μία. Και πρώτοι από όλους πρέπει να το πιστεύουν ο Ανιγκό και οι παίκτες. Κουμάντο στην υπόθεση τίτλος, είτε αρέσει στους «απέναντι» είτε όχι, κάνει ακόμη ο Θρύλος. Είναι ακόμη στο χέρι του, αρκεί βεβαίως να είναι Θρύλος… Να είναι αυτός που πρέπει. Ο Ολυμπιακός ελέγχει ακόμη την κατάσταση και εφόσον σταθεί λίγο τυχερός με τα αποτελέσματα, μπορεί να «χτυπήσει» ακόμη τον τίτλο και να τον φέρει στο λιμάνι!

Το -6 πολύ εύκολα μπορεί να γίνει… 0. Μηδέν. Και να αρχίσουν όλα από την αρχή, ενώ μένουν μια-δυο αγωνιστικές. Να δουν μετά οι «εξυγιαντές» τι ωραία είναι να τα… βάζεις με τον Ολυμπιακό και να προσπαθείς με κάθε θεμιτό και -κυρίως- αθέμιτο τρόπο, να τον αδικήσεις και να του κλέψεις τον τίτλο. Να δουν τι σημαίνει ΘΡΥΛΟΣ…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ανίκανοι και ανασφαλείς

Ανίκανοι και ανασφαλείς

Ομαδούλες. Ο Ολυμπιακός μπορεί και πρέπει να τους πάρει και αυτό το πρωτάθλημα. Προσπάθεια μέχρι το φινάλε και καμία υποχώρηση!

Το απόλυτο «πρέπει»

Το απόλυτο «πρέπει»

Είναι αυτή η πιο κρίσιμη αγωνιστική των πλέι οφ. Και ο Ολυμπιακός οφείλει να ανταποκριθεί και να πάρει τη νίκη.