Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Απόλυτος κυρίαρχος ο Θρύλος στα μεταξύ τους

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Απόλυτος κυρίαρχος ο Θρύλος στα μεταξύ τους
Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 - 16:34

Απόλυτος δυνάστης της ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, βάσει παράδοσης και προϊστορίας, την οποία βλέπουμε παρακάτω:

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες μέχρι τώρα τέσσερις φορές, με δύο αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο Ελλάδος.

Στην αναμέτρηση με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα υπήρξε ισοπαλία, ενώ η τελευταία τους συνάντηση ήταν τη Μεγάλη Εβδομάδα, όπου οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 2-1 για το Κύπελλο Ελλάδος.

Η ΑΕΚ με τη νίκη της (3-0) στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος έσπασε την αρνητική παράδοση που την ήθελε να μην έχει νίκη επί του Ολυμπιακού από τις 7 Φεβρουαρίου 2018, όταν πάλι για το Κύπελλο Ελλάδος επικράτησε με 2-1.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Βέβαια, ο Ολυμπιακός διατηρεί το αήττητό του στο πρωτάθλημα ανεξάρτητα έδρας απέναντι στην ΑΕΚ από τις 4 Φεβρουαρίου 2018, όταν οι Κιτρινόμαυροι επικράτησαν με 2-1. Από τότε έχουν διεξαχθεί 16 παιχνίδια για το πρωτάθλημα μεταξύ τους και υπάρχουν 11 νίκες για τον Ολυμπιακό και πέντε ισοπαλίες, ενώ ως γηπεδούχος έχει 6 νίκες και δύο ισοπαλίες.

Στα τρία τελευταία χρόνια στα playoffs, ο Ολυμπιακός έχει δύο νίκες στην έδρα του με 2-0 και 3-0, ενώ η περσινή τους αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 1-1.

66 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

38 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

13 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

15 ΑΕΚ

ΓΚΟΛ: 122-50

Πηγή: slgr.gr

Διαβάστε επίσης