Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αλλαγές στον Ολυμπιακό, «ξεκίνημα» με νέο προπονητή και τεχνικό διευθυντή!

Αλλαγές στον Ολυμπιακό, «ξεκίνημα» με νέο προπονητή και τεχνικό διευθυντή!
Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 - 11:11

«Καυτό» αναμένεται το επόμενο διάστημα για τον Ολυμπιακό. Και αυτό, διότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αποφασισμένος για σημαντικές αλλαγές στην ομάδα του Πειραιά, σε όλα τα επίπεδα. Στόχος του, να επιστρέψει ο Θρύλος εκεί όπου ανήκει. Στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, παρουσιάζοντας μια ομάδα που θα παίζει απολαυστικό ποδόσφαιρο. Όπως, δηλαδή, μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» κινείται για την πρόσληψη νέου προπονητή, αλλά και τεχνικού διευθυντή. Και όταν «κλείσουν» αυτά τα δύο σημαντικά ζητήματα, θα γίνει ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να αλλάξει ριζικά το «οπλοστάσιο» του. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να ενισχύσει με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα. Και αυτό θα κάνει.

Στο «στρατόπεδο» των Πειραιωτών γνωρίζουν τις αδυναμίες του ρόστερ, για αυτό και η διοίκηση, σε συνεργασία με τον νέο προπονητή και τον νέο τεχνικό διευθυντή θα αποφασίσουν για τις ανανεώσεις συμβολαίων, για τις μεταγραφές που θα γίνουν, καθώς και για τους παίκτες που έχουν παραχωρηθεί δανεικοί.

Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι ξεκάθαρος. Να «χτίσει» ξανά μία πολύ δυνατή ομάδα, που θα επιστρέψει στους τίτλους και θα είναι ανταγωνιστική στην Ευρώπη.

Η πρώτη κίνηση, ωστόσο, θα είναι η επιλογή του νέου προπονητή. Στο τραπέζι έχουν «πέσει» πολλά ονόματα, ενώ γίνονται και επαφές για την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή. Θέματα, τα οποία θα «κλείσουν» το συντομότερο.

Μπορεί το πρωτάθλημα να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα, όμως οι Πειραιώτες «τρέχουν» ήδη το σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Ο ηγέτης του Θρύλου θέλει να επαναφέρει την κανονικότητα. Στα χρόνια ηγεσίας του, γιγάντωσε τον Ολυμπιακό σε όλα τα επίπεδα. Έβαλε τον Ολυμπιακό στις 30 κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ξέρει τι πρέπει να κάνει, το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια. «Πονάει» την ομάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης και είναι αποφασισμένος να αλλάξει τα πάντα!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης