Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεδομένο το να πάρει όλα του τα ματς μέχρι το φινάλε

Δεδομένο το να πάρει όλα του τα ματς μέχρι το φινάλε
Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 - 14:41

Ο Ολυμπιακός δεν ξεμένει ποτέ από στόχους. Ακόμη και τώρα, που κατάφεραν να του κλέψουν το φετινό πρωτάθλημα (θα δούμε ποιος κλέφτης θα το κατακτήσει εντέλει…) ο Ολυμπιακός οφείλει να συνεχίσει με το πόδι πατημένο στο γκάζι, μέχρι το φινάλε. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Για να το πούμε απλά… Δεδομένο το να πάρει όλα του τα ματς μέχρι το φινάλε. Δεδομένο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Ο Ολυμπιακός δεν κάνει πίσω. Δεν σταματάει. Ο κόσμος του απαίτησε νίκες για το φινάλε. Για τον καλύτερο δυνατό τερματισμό και -πάνω από όλα- για την ιστορία του. Για το όνομά του. Για το κόκκινο και το λευκό στη φανέλα του. Για το μεγαλείο του. Αλλά και πρακττικά, για την Ευρώπη και για να κυνηγήσει τη δυνατότητα εξόδου στο Europa League, εφόσον την έχει.

Ο Θρύλος πρέπει ΜΟΝΟ να κοιτάζει μπροστά. Και εκεί που κοιτάζει, να βλέπει ΝΙΚΗ. Τίποτε άλλο. Το απαιτεί ο κόσμος του, το όνομά του, η ιστορία του. Αρχή απόψε, με τον Άρη. ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης