Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υποχρέωση η νίκη, απόψε και μέχρι το φινάλε

Υποχρέωση η νίκη, απόψε και μέχρι το φινάλε
Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 - 09:41

Στις 20:00 ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο γήπεδο Καραϊσκάκη τον Βόλο, για την έβδομη αγωνιστική της φάσης των πλέι οφ της Stoiximan Super League. Και αν και οι πιθανότητες για τίτλο πλέον έχουν εξανεμιστεί, ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει να παλεύει με όλες του τις δυνάμεις, κάθε αγώνα, μέχρι τέλους. Είναι ιερή υποχρέωση για τον Θρύλο, να συνεχίσει να παίζει στα… κόκκινα μέχρι το τέλος της σεζόν. Μέχρι να λήξει και το τελευταίο παιχνίδι και η σεζόν να ολοκληρωθεί.

Η ιερή αυτή υποχρέωση των παικτών είναι προς τη φανέλα. Προς το έμβλημα. Προς τα χρώματα, τα οποία υπερασπίζονται. Προς τον κόσμο που είναι πάντα εκεί. Προς τη Διοίκηση που τους στηρίζει και τους παρέχει τη δυνατότητα να εργάζονται σε ένα άριστο περιβάλλον, από τα κορυφαία στην Ευρώπη. Προς τους ίδιους τους εαυτούς τους… Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο σπίτι του, για τελευταία φορά απόψε. Και στόχος είναι μόνο η νίκη.

Με κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, τις οποίες θα αναλύσουμε παρακάτω, με μία σχετική φρεσκάδα, ο Ανιγκό θα επιχειρήσει να κρατήσει ψηλά το κίνητρο της ομάδας του και να την οδηγήσει σε νίκη, σε ένα ματς αδιάφορο, αλλά όχι ανούσιο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού απαιτεί νίκες μέχρι το φινάλε. Αρχής γενομένης από απόψε στις 20:00.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης