Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μωυσιάδης που τα βλέπει όλα... ΑΕΚ!

Ο Μωυσιάδης που τα βλέπει όλα... ΑΕΚ!
Πέμπτη, 4 Μαΐου 2023 - 13:04

Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου) λέγεται ο βοηθός που ήταν AVAR, στην... παρέα των Γάλλων του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακού 0-0 για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Κι αυτός είχε... παρέα τον τέταρτο Ζαμπαλά (Ηπείρου) για να μη ζηλεύουν τους Γάλλους και χαθούν στον... ωκεανό των γαλλικών. Το ένα ερώτημα είναι αν ο Μωυσιάδης που δεν είναι διεθνής βοηθός έχει πιστοποίηση ξένης γλώσσας. Το δεύτερο ερώτημα ότι εφόσον επρόκειτο για ντέρμπι γιατί έβαλαν AVAR έναν βοηθό που δεν είναι διεθνής;

Πιο μαύροι και από το σκοτάδι οι ορισμοί των Μπένετ, Μάνταλου. Δεν υπάρχει λογική αφού οι επιλογές δεν δείχνουν να είναι με γνώμονα το 50-50 στη διαιτησία αλλά για το καλό των ...συνεργείων που τη λυμαίνονται.

Ποιος είναι ο Μωυσιάδης; Πρόκειται για βοηθό που έχει προκαλέσει ακόμη και σε παιχνίδι της Super League 2.

Σα να μην έφτανε αυτό, ο Μωυσιάδης είναι βοηθός που τα βλέπει όλα... ΑΕΚ! Τα βλέπει όλα υπέρ της ΑΕΚ και δεν δίνει τίποτα εναντίον της.

Παράδειγμα ο αγώνας Ιωνικός-ΑΕΚ 1-2, με διαιτητή τον Σιδηρόπουλο και VAR τον Καραντώνη. Ο Μωυσιάδης ήταν βοηθός και συνέβαλε σε δυο σοβαρά λάθη, αν και είχε καθαρό οπτικό πεδίο. Αρχικά, δεν είδε το χέρι του Ρότα στο 23', πέναλτι που αν δινόταν και αξιοποιούσε, ο Ιωνικός θα έκανε το 2-0. Επίσης, δεν είδε το επιθετικό φάουλ του Μουκουντί πάνω στον Μύγα στο γκολ της ισοφάρισης από τον Βίντα. Ο Ιωνικός έβγαλε ανακοίνωση για τη διαιτησία του προαναφερόμενου αγώνα.

Ο Μωυσιάδης ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Super League 2 Απόλλων Πόντου-ΑΕΛ 0-3. «Καθοριστικές αποφάσεις του "έστησαν" τους γηπεδούχους στο εκτελεστικό απόσπασμα , δημιουργώντας το πλασματικό 0-3!» γράφει η ιστοσελίδα diaititis24.gr για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Επίσης, κάνει λόγο για «πονηρές αποφάσεις», ενώ προσθέτει: «Αρχικά ο κύριος.... Μωυσιάδης αρνήθηκε καταφανέστατο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο υπέρ του Απόλλωνα Πόντου σε απλωμένο χέρι αμυντικού της ΑΕΛ , γεγονός που αλλοίωσε το αποτέλεσμα του Α ημιχρόνου, δίνοντας την ευκαιρία στους Λαρισαίους να πάνε με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Το έργο του επόπτη με το ανεπαρκές ύψος..., δυστυχώς για τους Θεσσαλονικείς συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο!

Κατάφερε με εκνευριστικές αποφάσεις να "τεντώσει" τα νεύρα και να προκαλέσει τους ανθρώπους του Απόλλωνα ,καθώς η σημαία του σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του site ήταν μόνιμα υπέρ της ομάδος από τον κάμπο!

Αποκορύφωμα να κλείσει τα μάτια στο δεύτερο γκολ της ΑΕΛ το οποίο ήταν καθαρό οφσάιντ!»

Και καταλήγει: «Κάποτε στην Ολυμπιακή αεροπορία βασική προϋπόθεση για να προσληφθεί κάποιος ήταν το ύψος του. Μήπως η ΚΕΔ θα πρέπει να πράξη ανάλογα και με τους επόπτες.....;».

Διαβάστε επίσης