Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ηχηρή «σφαλιάρα» στην προπαγάνδα! Κανονικά στο ντέρμπι ο Μπριχ!

Ηχηρή «σφαλιάρα» στην προπαγάνδα! Κανονικά στο ντέρμπι ο Μπριχ!
Κυριακή, 7 Μαΐου 2023 - 11:53

O Μπένετ και η… κομπανία του προσπάθησαν να ακυρώσουν και τον Γερμανό Μπριχ από το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη και να βάλουν Έλληνες τόσο στο χορτάρι όσο και στο VAR, ωστόσο, απέτυχαν πανηγυρικά.

Συγκεκριμένα, Ο Φέλιξ Μπριχ αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο, που μεταφέρθηκε για αύριο (8/5) το βράδυ.

Το επίσημο αίτημα για αναβολή από τον Παναθηναϊκό λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού έγινε δεκτό και πλέον τα ματς θα διεξαχθούν τη Δευτέρα, με την ΚΕΔ ωστόσο να αποφασίζει να μην αλλάξει τους ρέφερι των τριών αναμετρήσεων.

Συγκεκριμένα, ο elite Γερμανός διαιτητής, που ήταν να διευθύνει την αναμέτρηση του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», είχε ειδοποιηθεί αρχικά να αναβάλει το ταξίδι του στην Ελλάδα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Ωστόσο, μετά την οριστική απόφαση της Super League να διεξαχθεί το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τον Παναθηναϊκό αύριο (8/5) στις 9 το βράδυ, ο Μπριχ θα έρθει κανονικά στη χώρα μας και θα διαιτητεύσει κανονικά το ματς!

Διαβάστε επίσης