Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρεζίλι των σκυλιών! Nέο άκυρο της κυπριακής αστυνομίας για τελικό στο ΓΣΠ

Ρεζίλι των σκυλιών! Nέο άκυρο της κυπριακής αστυνομίας για τελικό στο ΓΣΠ
Δευτέρα, 8 Μαΐου 2023 - 13:56

Και το φιάσκο της ΕΠΟ του Μπαλτάκου συνεχίζεται! Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τον Μπαλτάκο και την κομπανία του… Η κυπριακή αστυνομία έριξε νέο άκυρο για τον τελικό του Κυπέλλου στο ΓΣΠ και η ΕΠΟ συνεχίζει να ψάχνεται. Ως συνήθως, απέτυχε. Ξανά. Και ξανά…

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι όχι απλά δεν μπορούν, αλλά δεν πρόκειται και ποτέ να μπορέσουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Η ξεφτίλα τους συνεχίζεται με την αστυνομία της Κύπρου να ρίχνει νέο… πανηγυρικό άκυρο για τον τελικό του Κυπέλλου.

Παρόλο που βρισκόμαστε στο πρώτο δεκαήμερο του Μαϊου, κανείς δεν γνωρίζει τόσο την ημερομηνία, όσο και το γήπεδο διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Aπόλυτη ξεφτίλα!

«Επίσημα δεν έχουμε οποιοδήποτε τέτοιο αίτημα. Έχουμε ενημερωθεί από Μέσα ενημέρωσης. Όμως πρέπει να πω ότι εμμένουμε στην αρχική μας απόφαση, στην οποία είχε ληφθεί και το ενδεχόμενο να γίνει ο αγώνας χωρίς κόσμο. Η Αστυνομία είναι αρνητική. Το θέμα για μας έχει λήξει», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας της Κύπρου, Χρήστος Ανδρέου στον Super Sport FM 104,0.

Διαβάστε επίσης