Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-0 TΕΛΙΚΟ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-0 TΕΛΙΚΟ
Δευτέρα, 8 Μαΐου 2023 - 20:54

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Παναθηναϊκό για την 9η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Για την ιστορία του και τον κόσμο του.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την ισοπαλία με την ΑΕΚ (0-0) στην OPAP Arena, ενώ οι «πράσινοι» έμειναν στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Όπως είναι λογικό, η ομάδα του Πειραιά θέλει τη νίκη και τίποτα λιγότερο. Άλλωστε μιλάμε για ένα ντέρμπι «αιωνίων».

Παρακολουθήστε την αναμέτρηση του Θρύλου με τον Παναθηναϊκό, μέσω γραπτής ενημέρωσης:

To κείμενο ανανεώνεται....

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Μπιέλ, Φορτούνης, Μπακαμπού.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Σάντσες, Χουάνκαρ, Μάκγνουσον, Σάρλια, Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν, Παλάσιος, Μπερνάρ, Σπόραρ.

12' Καλή ευκαιρία για τον Θρύλο. Οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν με τον Χουάνγκ, όμως το σουτ του Νοτιοκορεάτη έξω από την περιοχή δεν βρήκε στόχο.

25' Ο Ρέαμπτσουκ έκανε το σουτ στην κίνηση, μετά την απομάκρυνση του Σάντσεθ. Η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Μπρινιόλι, ενώ δεν κατάφερε παίκτης του Θρύλου να βρεθεί στην πορεία της.

31' Νέα καλή ευκαιρία για τον Θρύλο. Ο Χουάνγκ πήρε την μπάλα, έκανε την προσποίηση στον Σάντσεθ, έκανε το σουτ αριστερά εντός περιοχής και από το πόδι του Χουάνκαρ η μπάλα βγήκε κόρνερ. Κοντά στο 1-0 ο Ολυμπιακός.

Αλλαγή. Στη θέση του Ελ Αραμπί ο Μπακαμπού, πριν το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου.

50' Δοκάρι για τον Ολυμπιακό. Δυνατό σουτ του Εμβιλά έξω από την περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Μπρινιόλι.

68' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ με τον Ρέαμπτσιουκ!

Διαβάστε επίσης