Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόθεωση για Αλγκασίμ!

Απόθεωση για Αλγκασίμ!
Τρίτη, 9 Μαΐου 2023 - 14:49

Κατά ριπάς σκοράρει το τελευταίο διάστημα ο Αλγκασίμ Μπα με τη φανέλα του Ολυμπιακού Β' στο πρωτάθλημα της Super League 2. Και με αφορμή τα γκολ και τα επιτεύγματά του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, ορισμένα ΜΜΕ της πατρίδας του τον αποθεώνουν!

Ένα από αυτά τα Μέσα είναι η ιστοσελίδα «foot24» η οποία έγραψε μεταξύ άλλων: «Ο Αλγκασίμ Μπα είναι… on fire και συνεχίζει! Ο Αλγκασίμ Μπα έχει μια σειρά από γκολ με τον Ολυμπιακό Β. Και αυτό το Σάββατο ο επιθετικός από την Γουινέα, βρήκε δίχτυα, συμβάλλοντας στη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Ιεράπετρα.

Και συμπληρώνει: «Ο Αλγκασίμ είναι ασταμάτητος στο τέλος της σεζόν. Πέτυχε ένα χατ-τρικ στις 29 Απριλίου και ενός άλλου γκολ στις 3 Μαΐου, ο διεθνής U-23 από τη Γουινέα υπέγραψε ένα νέο επίτευγμα αυτό το Σάββατο, 6 Μαΐου 2023. Με το έβδομο γκολ του στη σεζόν, βοήθησε τον Ολυμπιακό Β΄ να κερδίσει εντός έδρας (3-2) τον ΟΦ Ιεράπετρας την 24η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας της χώρας. Η εφεδρική ομάδα του Ολυμπιακού σημείωσε έτσι την έκτη σερί νίκη και ανεβαίνει στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος».

Διαβάστε επίσης