Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται! Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ...

Χρόνια πολλά και καλά, ΤΣΙΜΙΚΑΡΕ! (photo)

Χρόνια πολλά και καλά, ΤΣΙΜΙΚΑΡΕ! (photo)
Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 - 12:38

Υπερήφανοι όλοι οι Ολυμπιακοί παρακολουθούν την τρομερή εξέλιξη, την οποία έχει το δικό μας παιδί, ο Κώστας Τσιμίκας… Ο Έλληνας άσος, ο οποίος πριν τρία χρόνια πήρε μια τεράστια μεταγραφή, από τον Ολυμπιακό στη Λίβερπουλ, δικαιώνεται για τη δουλειά που έχει κάνει. Δικαιώνει και τον Κλοπ, για την επιλογή στο πρόσωπό του. Δίνει στη Λίβερπουλ σπουδαία πράγματα και αποτελεί πλέον δυνατό κομμάτι της ομάδας, στην προσπάθεια που κάνει για τίτλος.

Ο Κώστας Τσιμίκας κλείνει σήμερα τα 27 του χρόνια και έχει πετύχει ήδη εξαιρετικά πράγματα, με τη φανέλα των Reds. Έχει πάρει ήδη ένα Λιγκ Καπ Αγγλίας (μαζί με τα δύο πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει με τον Θρύλο) και οδεύει για την… κορυφή του ποδοσφαιρικού Έβερεστ… Το Champions League. Ο Τσιμίκας, τον οποίο κάποτε ορισμένοι αποκαλούσαν «χειρότερο του Γιαννούλη» (πόση μπάλα έβλεπαν…) έχει… βάλει τα γυαλιά σε όποιον πίστευε ότι δεν θα τα κατάφερνε στην Πρέμιερ Λιγκ…

Η Λίβερπουλ, αλλά και ΟΛΗ η οικογένεια του Ολυμπιακού, του εύχεται χρόνια πολλά και καλά. Δείτε το μήνυμα που έβαλε ο ίδιος, αναδημοσιεύοντας το ποστάρισμα της ομάδας του:

Διαβάστε επίσης