Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

100.000 δεν είστε όλοι μαζί μάλλον!

100.000 δεν είστε όλοι μαζί μάλλον!
Κυριακή, 14 Μαΐου 2023 - 20:25

Διαβάζαμε πολλά όλη την εβδομάδα από τα «παπαγαλάκια» για το τι θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια. 100.000 κόσμο λέει θα είχε μέσα κι έξω από το γήπεδο. Ήρθε η τεχνολογία με το drone για να γελάσει ο κόσμος όλος! Ένα γεμάτο γήπεδο, εντάξει λογικό αυτό για ματς φιέστας, αλλά κατά τα άλλα, πολλά γέλια. Δύο-τρεις χιλιάδες ακόμη εκτός Νέας Φιλαδέλφειας και αυτό ήταν όλο.

Τζάμπα η προπαγάνδα ρε παιδιά. Σοβαρευτείτε, ακόμη και ο κόσμος της ΑΕΚ σανό τόσο δεν γίνεται να τρώει. Όσοι πρόλαβαν να πάρουν εισιτήριο πήγαν να το γιορτάσουν, εντάξει, αλλά οι άλλοι… έμειναν σπίτι λογικά. Άντε να πάνε και μετά το ματς δύο-τρεις χιλιάδες ακόμη στη Νέα Φιλαδέλφεια, να βγουν από τις καφετέριες. Που να μαζέψετε 100.000 κόσμου, εύκολο είναι; Πόσοι νομίζετε πως είστε άλλωστε; Εκατομμύρια; Χαρείτε το το πιο βρώμικο πρωτάθλημα στην ιστορία της Superlague, το αξίζατε με τόση συντροφιά από διαιτητές και βοηθούς.

Διαβάστε επίσης

ΠΑΟΚ - Oλυμπιακός (0-1, TEΛΙΚΟ)

ΠΑΟΚ - Oλυμπιακός (0-1, TEΛΙΚΟ)

Ενημερωθείτε μέσω γραπτής ενημέρωσης, για την εξέλιξη του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, για την 10η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.