Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η επόμενη ημέρα έχει ήδη αρχίσει

Η επόμενη ημέρα έχει ήδη αρχίσει
Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 - 11:05

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε νικηφόρα τη σεζόν, κάνοντας πράξη αυτό που έπρεπε. Νίκησε τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα και κατέκτησε την τρίτη θέση, περιμένοντας τώρα τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για να μάθει σε ποια διοργάνωση θα αρχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι την επόμενη σεζόν. Παράλληλα, όμως έχει αρχίσει ήδη να «τρέχει» η επόμενη ημέρα του Συλλόγου στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο...

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού συνεχίζουν τις επαφές με υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της ομάδας και το συντομότερο δυνατό θα γίνει γνωστός ο «εκλεκτός» που θα αναλάβει να επαναφέρει τον Θρύλο στους τίτλους και στις επιτυχίες. Ένας άνθρωπος δηλαδή που θα προσληφθεί, για να κάνει τον Ολυμπιακό ξανά πρωταθλητή αλλά και μία πολύ δυνατή ομάδα που θα νικάει και την «εξυγίανση».

Στον Ολυμπιακό ξέρουν καλά ότι η ομάδα έχει την... υποχρέωση να κατακτά τίτλους και να κάνει πρωταθλητισμό. Και για αυτό το λόγο θα κάνουν τα πάντα, ώστε ο σύλλογος να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει. Στην κορυφή! Απέναντι σε όλες τις δυσκολίες, κόντρα σε όλους και σε όλα, ο Θρύλος θα είναι ξανά νικητής, αφού επιλεχθεί ο καταλληλότερος προπονητής για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Διαβάστε επίσης