Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Eπιβεβαιώθηκε το «σκάνδαλο»: Eκτός από την Εθνική ο Φορτούνης

Eπιβεβαιώθηκε το «σκάνδαλο»: Eκτός από την Εθνική ο Φορτούνης
Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 - 14:50

Το αίσχος και αδικία ολοκληρώθηκαν… Ο αποκλεισμός του Κώστα Φορτούνη από την αποστολή της Εθνικής Ελλάδα, που είχε διαρρεύσει από… χθες, επιβεβαιώθηκε.

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν συμπεριλαμβάνει στις επιλογές του, για τα ματς των προκριματικών του Euro, με Ιρλανδία και Γαλλία (τον Ιούνιο), τον Τρικαλινό άσο του Ολυμπιακού! Μια... αψυχολόγητη απόφαση από τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που ασχολείται με το ποδόσφαιρο, που να συμφωνεί με το «κόψιμο» του Φορτούνη από την Εθνική. Τα λόγια είναι περιττά. Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουν. Ξεπέρασαν κάθε όριο πάλι! Σκάνδαλο αδικίας!

Από και πέρα, στην αποστολή βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι»: Πασχαλάκης, Ρέτσος και Μασούρας,, Τζολάκης (για πρώτη φορά).

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Την Δευτέρα 29 Μαΐου αρχίζει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας ενόψει των αγώνων της για την προκριματική φάση του EURO 2024 με την Ιρλανδία (16 Ιουνίου, OPAP Arena) και την Γαλλία (19 Ιουνίου, Stade de France).

Τηv προσεχή εβδομάδα στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα από την 1η Ιουνίου στο πρόγραμμα θα ενταχθούν και οι Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας».

Διαβάστε επίσης