Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τζολάκη, εσύ είσαι το μέλλον!

Τζολάκη, εσύ είσαι το μέλλον!
Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 - 15:21

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, είναι το όνομα-έκπληξη στην πρώτη δεκαπεντάδα που ανακοίνωσε ο Γκουστάβο Πογέτ, για τα προσεχή παιχνίδια της εθνικής μας ομάδας με Ιρλανδία και Γαλλία, για τα προκριματικά του Euro 2024. Ή μήπως δεν είναι έκπληξη;

Ο MVP του Μαΐου του Ελληνικού πρωταθλήματος, κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική ανδρών, μετά από συνολικά 25 συμμετοχές στις «μικρές» εθνικές ομάδες, σε μία σεζόν που έκανε το βήμα «παραπάνω στη καριέρα του, αγωνιζόμενος φέτος περισσότερο από άλλες σεζόν και σε παιχνίδια που η μπάλα… «έκαιγε».

Ο νεαρός γκολκίπερ πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις στα play-offs, κρατώντας το μηδέν για τέσσερα σερί ματς και ενέπνευσε εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του.

Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα παιδί που τον προσεχή Νοέμβριο θα γίνει 21 χρονών και η άνεση με την οποία αγωνίζεται σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι 30άρης και έχει φάει τα ντέρμπι με το κουτάλι, με το μάτι του να.. γυαλίζει, να το ζει περισσότερο. Η συνολική του παρουσία με την φανέλα του Θρύλου φέτος ήταν για 10 με τόνο. Το αξίζει και με το παραπάνω να βρίσκεται στην Εθνική Ανδρών και τώρα πρέπει να το απολαύσει και να αποδείξει πόσο σπουδαίο ταλέντο είναι.

Τα καλύτερα έρχονται, μάγκα! Συνέχισε έτσι!

Aντώνης Αντωνίου

Διαβάστε επίσης