Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εκτόξευση» για τρεις του Θρύλου!

«Εκτόξευση» για τρεις του Θρύλου!
Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 - 15:42

Μεγάλη άνοδο στις “μετοχές” τους, η αλλιώς στην χρηματηστηριακή τους αξία σημείωσαν αρκετοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, βάσει της κορυφαίας σε αυτόν τον τομέα ιστοσελίδας, www.transfermarkt.com.

Συγκεκριμένα, σίγουρα έκπληξη δεν αποτέλεσε το γεγονός πως ο Χουάνγκ, είδε το ταμπελάκι της αξίας του να ανεβαίνει. Κατά ένα εκατομμύριο, ο Νοτιοκορεάτης μέσος πήρε το… ασανσέρ προς τα πάνω και ήδη από τα 3,5 εκατ. ευρώ πήγε στα 4,5 εκατ. ευρώ, μετά από το πολύ θετικό πρόσημο που είχε στην πρώτη του σεζόν στο μεγάλο λιμάνι, αλλά και τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τα χρώματα της Νότιας Κορέας, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Απίθανη πάντως είναι η πορεία που έχει χαράξει στην αξία του, ο Ανδρέας Ντόη. Τον Ιούνιο του 2022, η τιμή του ήταν στα 150 χιλιάρικα και ανέβηκε σταδιακά στα 600 χιλιάρικα, μετά στο 1,5 εκατ. ευρώ τον Φεβρουάριο του 2023 και πλέον είναι στα 2 εκατ. ευρώ. Και όλα αυτά, ενώ έχασε και τη θέση του στην ενδεκάδα από κάποιο σημείο της σεζόν και μετά.

Επιπροσθέτως, ενθαρρυντικό είναι και το γεγονός πως ο Κώστας Φορτούνης ανέβηκε κατά 500 χιλιάρικα στην αξία του, σε σύγκριση με την αξιολόγηση που του είχε γίνει στις 7 Νοεμβρίου του 2022. Ο «Φόρτου» έκανε ένα εξαιρετικό δεύτερο «μισό» με τα «ερυθρόλευκα» και ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της ομάδας. Κοστολογείται στα 2,5 εκατ. ευρώ. Μιλάμε φυσικά για έναν ποδοσφαιριστή που κοστολογούνταν μέχρι και τα 10 εκατ. ευρώ πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά οι σοβαροί τραυματισμοί του έβαλαν… εμπόδια.

Συμπερασματικά, οι τρεις παραπάνω παίκτες ήταν τα μεγάλα «κέρδη» του Ολυμπιακού και ξεχώρισαν, την ώρα που οι περισσότεροι συμπαίκτες τους «έπεσαν».

Διαβάστε επίσης

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα (video)

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα (video)

Με γκολ του Μέσι, η Παρί ήρθε ισόπαλη με την Στρασμπούρ και εξασφάλισε τον δέκατο έκτο τίτλο πρωταθλήματος στην ιστορία της. Στη Γερμανία η Μπορούσια δεν κατάφερε να νικήσει στην κατάμεστη έδρα της την Μάιντς και δώρισε το πρωτάθλημα στην Μπάγερν.