Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν βλέπεις αυτή την εικόνα, νιώθεις τι σημαίνει Ολυμπιακός!

Όταν βλέπεις αυτή την εικόνα, νιώθεις τι σημαίνει Ολυμπιακός!
Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023 - 23:16

Είναι κάποιες εικόνες που σημαίνουν πολλά. Στα εκδοτήρια του γηπέδου την Πέμπτη το πρωί, βρέθηκε κι ένας άνθρωπος ξεχωριστός στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ο Σπύρος Μπλέτσας, επί σειρά ετών φροντιστής της ομάδας βόλεϊ, ήταν εκεί, στη σειρά, για να πάρει το εισιτήριο διαρκείας του για τη σεζόν 2023-24.

«Θέλω σε όλα τα αθλήματα, ο Ολυμπιακός να είναι πάντα πρώτος. Πάντα ο Ολυμπιακός είναι για μένα ιδέα, είναι η ζωή μου», είπε μπροστά στην κάμερα του επίσημου καναλιού της ΠΑΕ. Μια ατάκα με ξεχωριστό νόημα, από έναν άνθρωπο που έχει δώσει πάρα πολλά στο σύλλογο, που έχει πανηγυρίσει τίτλους βοηθώντας την ομάδα βόλεϊ, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πάντα όμως και πάνω απ’ όλα, ένας πιστός στρατιώτης της οικογένειας του Ολυμπιακού. Ένας μεγάλος ΜΑΓΚΑΣ ο κύριος Σπύρος, ο φροντιστής της καρδιάς μας, ο άνθρωπος που αγαπάμε όλοι. Να είσαι γερός και δυνατός Σπύρο Μπλέτσα, πάντα στην κορυφή με την ομάδα βόλεϊ και στη φιέστα το Μάη του 2024 με την ομάδα του ποδοσφαίρου, εκεί, με το διαρκείας σου. Οδηγός για πολλούς φίλους του Θρύλου μας!

Διαβάστε επίσης