Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και τώρα ο προπονητής…

Και τώρα ο προπονητής…
Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023 - 09:45

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε και τυπικά το θέμα του Αντόνιο Κορδόν, με την ανακοίνωση του Ισπανού ως αθλητικού διευθυντή της ομάδας. Υπέγραψε ένα συμβόλαιο τριών ετών και έχει αναλάβει ήδη δράση, για να τρέξει την ομάδα της νέας χρονιάς που στόχο θα έχει να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και φυσικά μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Οι «ερυθρόλευκοι» πλέον, ρίχνουν όλο τους το βάρος στο θέμα του προπονητή. Εκεί έχει εστιάσει και ο Κορδόν, όπου πιθανότατα είχε και τις σχετικές επαφές στην πατρίδα του, την Ισπανία. Δεν είναι λίγοι άλλωστε αυτοί που εκτιμούν πως από εκεί θα έρθει το όνομα του νέου προπονητή.

Τα σενάρια αρκετά και γνωστά. Στο τραπέζι έχουν πέσει και δυνατά ονόματα, με τον Κορδόν να το έχει πάρει πάνω του. Είναι ξεκάθαρο πως όλοι στον Ολυμπιακό, θέλουν την καλύτερη δυνατή λύση και όχι έναν προπονητή που θα είναι στοίχημα, σηκώνοντας ερωτήματα από νωρίς. Θέλουν έναν προπονητή που θα μπει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, που θα πάει στην προετοιμασία και όλοι θα αντιληφθούν ποιος κάνει το κουμάντο.

Διαβάστε επίσης