Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρέλα για τον Θρύλο! Έκαναν... φτερά πάνω από 3.500 εισιτήρια διαρκείας

Τρέλα για τον Θρύλο! Έκαναν... φτερά πάνω από 3.500 εισιτήρια διαρκείας
Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023 - 20:32

Ο κόσμος του Ολυμπιακού βρίσκεται πάντα στο πλευρό της ομάδας και δείχνει ήδη την ανυπομονησία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο! Χιλιάδες ΓΑΥΡΟΙ έκλεισαν τη θέση τους στο Ναό και είναι έτοιμοι να στηρίξουν τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας με τα ομορφότερα χρώματα! Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι ήδη έφυγαν πάνω από 3.500 διαρκείας, λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία τους! Ο κόσμος θα είναι πάντα στο γήπεδο, θα πηγαίνει για την ιδέα, για το σήμα και για όλα αυτά που έχει δει στα 98 χρόνια ιστορίας!

Η ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για τα εισιτήρια διαρκείας:
Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023-24, με το ενδιαφέρον του κόσμου καθημερινά να παραμένει σε υψηλά επίπεδα.
Την Παρασκευή δόθηκαν περισσότερα από 700 εισιτήρια και συνολικά πάνω από 3.500 φίλαθλοι έχουν κλείσει τη θέση τους στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Να σημειωθεί πως στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η διάθεση των διαρκείας θα συνεχιστεί μέσω του διαδικτύου, της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Ολυμπιακός www.olympiacos.org, ενώ τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» έξω από τη θύρα 25 θα ανοίξουν ξανά από την Τρίτη, 06/06 από τις 10:00 μέχρι τις 18:00.

Θυμίζουμε την επίσημη παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023-24, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες...

Διαβάστε επίσης