Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ονειρευόνται Ροντινέι οι οπαδοί της Φλαμένγκο

Ονειρευόνται Ροντινέι οι οπαδοί της Φλαμένγκο
Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023 - 10:57

Μία βόλτα στις προπονητικές εγκαταστάσεις της πρώην ομάδας του πήγε την περασμένη Τετάρτη (31/5) ο Ροντινέι προς έκπληξη πολλών οπαδών της Φλαμένγκο. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ του Ολυμπιακού βρέθηκε εκεί ώστε να συναντήσει παλιούς φίλους από τo κλαμπ. Δηλαδή πρώην συμπαίκτες και μέλη του τεχνικού επιτελείου. Και κάποιοι φίλοι της βραζιλιάνικης ομάδας εξέλαβαν αυτή την παρουσία ως ένα μήνυμα επιστροφής του στο κλαμπ, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

Η ιστοσελίδα «br.bolavip» έγραψε μεταξύ άλλων πως: «Προς απογοήτευση ορισμένων οπαδών της Φλαμένγκο ωστόσο, δεν είναι ακόμα θέμα επιστροφής του μπακ στην ομάδα, με την οποία κέρδισε τρεις συνολικά τίτλους». Μάλιστα, η ίδια ιστοσελίδα έκανε και μια ψηφοφορία για τον Ροντινέι και για το κατά πόσο η Φλαμένγκο θα έπρεπε να κάνει μελλοντικά μια κίνηση για να τον φέρει πίσω στην ομάδα.

Ο κόσμος που ψήφισε στην ιστοσελίδα άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα! Μεταξύ αυτών, το 86%, υποστήριξε ότι: «Σίγουρα, ο Ροντινέι θα έπρεπε να επιστρέψει στην Φλαμένγκο», ενώ μόλις ένα 14% είχε την άποψη πως: «Μια επιστροφή του Ροντινέι δεν θα βοηθούσε».

Διαβάστε επίσης