Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τελειώνει» άμεσα το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό!

«Τελειώνει» άμεσα το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό!
Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023 - 23:12

Ισχυρό ανταγωνισμό στο θέμα «Αντονι Ιραόλα» έχει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με την «Marca». Κατά την ισπανική εφημερίδα, ο 41χρονος τεχνικός, που βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Αντόνιο Κορδόν και τους «ερυθρόλευκους», έχει μεγάλη ζήτηση. Όπως αναφέρει η «Marca», ο Ιραόλα, πέρα από τους Πειραιώτες, βρίσκεται στο στόχαστρο του Ισπανού προέδρου της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λογκόρια, για τον διάδοχο του Ιγκόρ Τούντορ στην τεχνική ηγεσία.

Παράλληλα, ο φερόμενος στόχος του Θρύλου -για τη θέση του προπονητή- εξετάζεται και από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, για αντικαταστάτης του Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς και από την Λιντς, μετά την αποχώρηση του Χάβι Γκράθια.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Πειραιά αναμένεται να «τελειώσει» το θέμα του προπονητή άμεσα, τα επόμενα 24ωρα. Ο Ιραόλα, εξάλλου, δεν είναι ο μόνος που κοιτάζουν οι άνθρωποι του κορυφαίου και πιο ιστορικού ελληνικού συλλόγου. Ο Κορδόν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, έχει μιλήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και του έχει αναφέρει, ποιους έχει ξεχωρίσει για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός αθλητικός διευθυντής και η διοίκηση εντείνουν τις ενέργειές τους, ώστε να φέρουν το συντομότερο στην Ελλάδα τον νέο κόουτς, προκειμένου να «τρέξουν» τον σχεδιασμό του «ερυθρόλευκου» ρόστερ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, μάλιστα, το θέμα του προπονητή στον Θρύλο έχει προχωρήσει αρκετά. Τόσο πολύ, που ο εκλεκτός των Πειραιωτών μοιάζει να έχει «κλειδώσει».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης