Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός Β': Τα εισιτήρια με Παναχαϊκή

Ολυμπιακός Β': Τα εισιτήρια με Παναχαϊκή
Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023 - 16:13

Tην Παναχαϊκή υποδέχεται ο Ολυμπιακός Β’ την Κυριακή (11/6, 16:45), στο προπονητικό του Ρέντη, στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν στη Super League 2.

Έπειτα από δύο εβδομάδες χωρίς αγώνα, η δεύτερη ομάδα του Θρύλου επιστρέφει στη δράση και θέλει τη νίκη απέναντι στους Πατρινούς. Με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του εν λόγω αγώνα.

Αναλυτικά:

«Ο Ολυμπιακός U23, για τον αγώνα της 29ης αγωνιστικής της BETSSON Superleague 2 απέναντι στην Παναχαϊκή που θα διεξαχθεί στο Π.Κ. Ρέντη (ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ 98) την Κυριακή 11/06 και ώρα 17:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από το εκδοτήριο του Προπονητικού Κέντρου Ρέντη την Κυριακή 11/06 (15:45 -17:00).

Η τιμή των εισιτηρίων είναι: 10€ και η πληρωμή μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ με μετρητά.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την κάρτα Μέλους τους ή κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού την οποία ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα».

Διαβάστε επίσης