Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχουν... ξεφύγει Μάνταλος, Μπένετ

Έχουν... ξεφύγει Μάνταλος, Μπένετ
Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 - 21:56
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Άλλη μια σφραγίδα αποτυχίας των Μάνταλου, Μπένετ στη διαιτησία. Άλλη μια απόδειξη ότι η ΚΕΔ έχει ξεφύγει αφού οι επιλογές της, εξαιτίας των λαθών που γίνονται, αποδεικνύονται η μια χειρότερη από την άλλη.

Η διαιτησία του Τσαγκαράκη στο ματς της περασμένης Κυριακής (11/6) Κηφισιά-Καλαμάτα 1-1, που συνδυάστηκε και με την παρουσία του Μάνταλου για να βραβεύσει το Κατσικογιάννη που είχε ορίσει τέταρτο στο «Ζηρίνειο», ήταν μια από τις χειρότερες των τελευταίων ετών. Επίσης, είχε το ίδιο... τροπάριο με όλη τη σεζόν, το 100-0 υπέρ της ομάδας των βορείων προαστίων.

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός Β' αποχώρησε, λόγω του Βάτσιου, στο παιχνίδι του με την Κηφισιά, ενώ για πρώτη φορά βγήκε κοινή ανακοίνωση (21/12/22) δυο ομάδων (Καλαμάτας και Χανίων) που όχι μόνο φώναξαν, επειδή ευνοούνταν Κηφισιά, Καλλιθέα και Απόλλων Σμύρνης, παράλληλα αναφέρονται και «σε φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό, ακόμα και πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, περί ''σίγουρης'' ανόδου στην SL1 μιας εκ των τριών προαναφερθέντων ομάδων (με πρώτο ''φαβορί'' την Κηφισιά)».

Η Κηφισιά, μια αγωνιστική (29η) πριν από το τέλος της Σούπερ Λίγκας 2, χρειαζόταν έναν βαθμό για να ανέβει και μαθηματικά. Αν και έπαιζε με έναν δυνατό αντίπαλο είχαν ετοιμάσει και φιέστα, ενώ ο πρόεδρος της διοργανώτριας Πέτρος Μαρτσούκος ήταν παρών για τις απονομές. Ο Τσαγκαράκης έδωσε το πρώτο ανύπαρκτο πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους το οποίο έχασε η Κηφισιά, η Καλαμάτα προηγήθηκε στο 85' και ο ρέφερι της Σούπερ Λίγκας εκτέθηκε στο 87', με δεύτερο σούπερ ανύπαρκτο πέναλτι με το οποίο η Κηφισιά έκανε το 1-1.

Αντί οι Μάνταλος, Μπένετ να στείλουν τον Τσαγκαράκη στο σπίτι του, διέρρευσε ότι τόσο η ΚΕΔ όσο και ο παρατηρητής του Μπερσής (Αρκαδίας) θεωρούν καλή τη διαιτησία του Χανιώτη ρέφερι. Αποτέλεσμα είναι να γελάει ο κόσμος καθώς ο αγώνας είχε τηλεοπτική κάλυψη.

Εξαιτίας του θορύβου που έγινε ήταν ατόπημα η παρουσία του Μάνταλου στον αγώνα Κηφισιά-Καλαμάτα 1-1, έστω και αν είχε πάει για να βραβεύσει τον Κατσικογιάννη (Ηπείρου). Ο 38χρονος ρέφερι, σε ψηφοφορία που δεν ανακοινώθηκαν λεπτομέρειες (π.χ. πόσους ψήφους πήρε, ποιοι άλλοι ψηφίστηκαν) λένε ότι αναδείχθηκε καλύτερος διαιτητής της Σούπερ Λίγκας 2 από τους προπονητές και τους αρχηγούς των ομάδων.

Άλλο που δεν ήθελαν για να τον ανεβάσουν στη Σούπερ Λίγκα (και θα είναι σκάνδαλο), καθώς ανέβηκε και υποβιβάστηκε δυο φορές! Επική η διαιτησία του Κατσικογιάννη κατά του Ολυμπιακού, καθώς σε εκτός έδρας παιχνίδι του με τον Απόλλωνα (22 Απριλίου 2018) δεν έδωσε τέσσερα πέναλτι υπέρ των «ερυθρόλευκων». Εσπρωξε και τον Μάριν επειδή διαμαρτυρήθηκε!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης