Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δημοσίευμα της Equipe για Ολυμπιακό και Ντελόρ

Δημοσίευμα της Equipe για Ολυμπιακό και Ντελόρ
Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 - 19:34

Ο Ολυμπιακός τελειώνει το θέμα του προπονητή και στρέφει την προσοχή του σε άλλα ζητήματα που «καίνε». Ένα από αυτά είναι η ενίσχυση στην επίθεση. Μετά το κενό που άφησε ο Σεντρίκ Μπακαμπού στη θέση του κεντρικού επιθετικού, οι Πειραιώτες εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών.

Σύμφωνα με την Equipe, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στη λίστα τους το όνομα του Αντί Ντελόρ. Ο 31χρονος φορ αποκτήθηκε από τη Ναντ τον Ιανουάριο ως δανεικός και στη συνέχεια η γαλλική ομάδα τον έκανε δικό της πληρώνοντας υποχρεωτική οψιόν, ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Όπως αναφέρει το γαλλικό ρεπορτάζ, ο Ντελόρ έχει κακές σχέσεις με τον πρώην και τον νυν προπονητή και δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα.

Μάλιστα, η Equipe σημειώνει ότι και η Μονπελιέρ θα μπορούσε να κινηθεί για την περίπτωσή του, ενώ το όνομά του απασχολεί και ομάδες από τη Μέση Ανατολή. Φέτος, σε δύο ομάδες είχε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με εννέα γκολ και μία ασίστ. Ο Ντελόρ έχει παίξει επίσης στο παρελθόν σε Νιμ, Γουίγκαν, Μετς, Τίγκρες, Καέν, Τουλούζ, Τουρ, Αζαξιό και Μονπελιέ.

Διαβάστε επίσης