Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χτίζουν» τον Θρύλο της νέας χρονιάς!

«Χτίζουν» τον Θρύλο της νέας χρονιάς!
Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 - 23:18

Τα πάντα μπαίνουν στην τελική ευθεία. Τα κομμάτια του... παζλ μπαίνουν ένα ένα στη θέση τους και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να επιστρέψει και πάλι στις επιτυχίες και στην κορυφή, μετά από μία σεζόν που τίποτα δεν πήγε καλά για τους Πειραιώτες.

Οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν με σταθερά και αποφασιστικά βήματα, προκειμένου ο Θρύλος να γίνει και πάλι κυρίαρχος, να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και να πανηγυρίζει μεγάλες νίκες και κούπες. Η αρχή έγινε με την έλευση του Αντόνιο Κορδόν στη θέση του τεχνικού διευθντή. Το βιογραφικό του Ισπανού παράγοντα «μιλά» από μόνο του. Η θέση του στον Θρύλο έχει καταλυτικό ρόλο, καθώς είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, έχοντας γνώσεις και εμπειρία.

Μετά από πολλές συζητήσεις, ο Κορδόν βρέθηκε στην Ισπανία για να διαπραγματευτεί με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο 42χρονος προπονητης έρχεται στο Λιμάνι με όρεξη για δουλειά. Οι Πειραιώτες έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του και ο ίδιος έχει μπροστά του δύσκολο έργο. Ο Ίβηρας κόουτς έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία σε όποιον πάγκο και εάν έκατσε, ενώ στην προπονητική του καριέρα έχει περισσότερες νίκες από ήττες, έχοντας αναλάβει τις Σεβίλλη Β', Οσασούνα και Γρανάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» επενδύουν πάνω στον Μαρτίνεθ. Θέλουν έναν προπονητή που θα καθιερωθεί στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά και θα «χτίσει» κάτι όμορφο. Οι δυνατότητες του Ισπανού κόουτς είναι πολλές. Πρόκειται για μία κίνηση η οποία δείχνει ότι ο Ολυμπιακός είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ για να γυρίσει εκεί που αξίζει. Ο Μαρτίνεθ έχει τη στήριξη των Πειραιωτών, θα σηκώσει άμεσα τα μανίκια και με τη δική του φιλοσοφία θα δυναμώσει και πάλι στον Θρύλο.

Διαβάστε επίσης