Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από Νοέμβριο στο Κύπελλο ο Ολυμπιακός

Από Νοέμβριο στο Κύπελλο ο Ολυμπιακός
Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 - 17:43
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Εχει φτιάξει πλάνο από τώρα (τρομάρα της!) η ΕΠΟ για τον τρόπο διεξαγωγής του επόμενου Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομοσπονδία, η οποία αποδείχθηκε ανίκανη ως διοργανώτρια καθώς δεν έβρισκε έδρα για τον φετινό τελικό, προσπαθεί να πείσει ότι παίρνει στα σοβαρά τη διοργάνωση αλλά προκάλεσε αντιδράσεις με το... καλημέρα, επειδή έβαλε θέμα για διπλό τελικό, με αποτέλεσμα να την «κράξουν» από τη Σούπερ Λίγκα. Με την επιστολή του ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε να οριστεί από τώρα η έδρα, ανεξάρτητα από τις φιναλίστ, ενώ οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είπαν «όχι» σε διπλό τελικό και η ΕΠΟ αναδιπλώθηκε.

Σύμφωνα με το πλάνο ο Ολυμπιακός και οι ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Αρης) θα ξεκινήσουν στην έκτη φάση, στο διάστημα από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου. Οι αγώνες θα είναι διπλοί.

Οι υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λίγκας θα προηγηθούν στην πέμπτη φάση, συγκεκριμένα το διάστημα 7 και 8 Οκτωβρίου.

Στην πρώτη φάση θα ξεκινήσουν (27/8) οι Κυπελλούχες ομάδες των ΕΠΣ και με αυτές θα συνεχιστεί η δεύτερη φάση (3/9).

Οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας 2 θα μπουν από την τρίτη φάση, συγκεκριμένα στις 13 Σεπτεμβρίου.

Γίνεται αντιληπτό ότι η ΕΠΟ δεν αλλάζει το σύστημα διεξαγωγής του. Και για τελευταίο κρατήσαμε το... ανέκδοτο. Η ΕΠΟ προγραμμάτισε και τελικό για τις 18 Μαΐου 2024. Χα, χα, χα...

Αναλυτικά, όλες οι ημερομηνίες του Κυπέλλου:

Διαβάστε επίσης