Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο εκνευρισμός του Ιμπαγάσα στην Κρήτη!

Ο εκνευρισμός του Ιμπαγάσα στην Κρήτη!
Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 - 22:09

Μόνο χαρούμενος δεν μπορούσε να ήταν ο Αριέλ Ιμπαγάσα, μετά την ήττα του Ολυμπιακού Β’ στα Χανιά. Και δεν ήταν η ήττα που τον έκανε να... βγει από τα ρούχα του, αλλά οι διαιτητικές αποφάσεις στα Περιβόλια. Ειδικότερα, ο Αργεντινός προπονητής τα «είχε» με τους επόπτες, από τους οποίους και είχε πολλά παράπονα, αλλά και τον διαιτητή του ματς, Νίκο Γεωργόπουλο.

Ειδικότερα, αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα, ο προπονητής της ομάδας Β’ του Θρύλου, όπως προέκυψε και από τα τοπικά δημοσιεύματα, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, όπου φάνηκε να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος! Σε ρόλο «πυροσβέστη» ήταν ο γενικός αρχηγός των «ερυθρολεύκων», Γιάννης Μανιάτης, που προσπάθησε να τον ηρεμήσει.

Η ένταση είχε διάρκεια περίπου δύο με τρία λεπτά, μέχρι ο «Κάνιο» να οδηγηθεί στη φυσούνα και από εκεί, στα αποδυτήρια.

Να σημειωθεί, ότι δηλώσεις από την πλευρά του Ιμπαγάσα δεν έγιναν, καθώς ενημέρωσε ότι δεν θα παραστεί στη συνέντευξη Τύπου, ενώ δεν μίλησε ούτε και στο επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού. Ήταν, πραγματικά, κρίμα που ένας αγώνας «γιορτή» στα Περιβόλια «στιγματίστηκε» από κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, σε ένα παιχνίδι που δεν κρινόταν τίποτα βαθμολογικά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης