Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει και να ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει και να ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας
Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 - 11:51

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην κορυφή! Μετά από μία σεζόν χωρίς τίτλο, οι Πειραιώτες θα τα δώσουν όλα για να πανηγυρίσουν νέες επιτυχίες και κούπες, ενώ θέλουν να είναι ξανά ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη.

Ο Θρύλος κινείται δυναμικά για την μεταγραφική του ενίσχυση Οι μεταγραφικές προτεραιότητες είναι συγκεκριμένες: Κεντρικός αμυντικός (αριστεροπόδαρος), αμυντικός μέσος και σέντερ φορ και ο Αντόνιο Κορδόν είναι εκείνος που «τρέχει» τις διαδικασίες και παράλληλα να πραγματοποιήσει αλλαγές στο ρόστερ.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θέλει, μεταξύ άλλων, να ρίξει και τον μέσο όρο ηλικίας στο ρόστερ του, εν γένει. Το συμβόλαιο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ολοκληρώνεται και στη νέα εποχή δεν θα υπάρχει. Ο Γιαν Εμβιλά για διάφορους λόγους και γιατί αναζητούσε ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο έχει φύγει από το κλαμπ. Το ίδιο και ο Ματιέ Βαλμπουενά που έχει φτάσει τα 38. Ο Παϊτίμ Κασάμι επίσης δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Παρατηρούμε ότι οι 30 plus δεν έχουν θέση στο ρόστερ της νέας εποχής. Παραμένει ακόμα ο Ελ Αραμπί που είναι μία άλλη ιστορία και φυσικά οι τερματοφύλακες. Η φιλοσοφία του ισπανικού διδύμου στον Ολυμπιακό θέλει χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και φυσικά έχει ενδιαφέρον να δούμε και πως θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι.

Διαβάστε επίσης