Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Galiciapress: «Η πρόκληση του Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό...»

Galiciapress: «Η πρόκληση του Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό...»
Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 - 11:25

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον στα χέρια του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Είναι ο νέος τεχνικός που πρέπει να δημιουργήσει την ομάδα η οποία θα γυρίσει στις κατακτήσεις τίτλων.

Ο 42χρονος προπονητής είναι στο Top-5 των ανερχόμενων τεχνικών στην χώρα του. Με το όνομα του να έχει… ταξιδέψει και στην Premier League. Ωστόσο ο Ολυμπιακός και ο Αντόνιο Κορδόν τον έφεραν στην Ελλάδα και με ένα μεγάλο συμβόλαιο.

Μάλιστα, ιστοσελίδα από την Ισπανία και συγκεκριμένα η «galiciapress» έκανε ένα αφιέρωμα για το νέο τεχνικό του Θρύλου.

Αναλυτικότερα, οι συμπατριώτες του νέου προπονητή του Ολυμπιακού έγραψαν: «Μετά από μια απογοήτευση όπως αυτή της σεζόν του με την Εσπανιόλ , ο Γαλικιανός Ντιέγκο Μαρτίνεθ χρειαζόταν μια νέα πρόκληση για να «συμφιλιωθεί» ξανά με το ποδόσφαιρο. Ο άνδρας από το Βίγκο, παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, περίμενε μια νέα ευκαιρία για να δείξει στον κόσμο τις προπονητικές του ικανότητες και η προσφορά που τον έχει παρασύρει περισσότερο έρχεται από τη Μεσόγειο.

Ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα , ευρωπαϊκός γίγαντας, έχει χτυπήσει την πόρτα του και ο Μαρτίνεθ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, με την πρόκληση να επιστρέψει η νέα του ομάδα στον δρόμο του θριάμβου από τον οποίο έχει παρεκκλίνει».

Μάλιστα, υπογραμμίζει το δημοσίευμα αυτό πως: «Η πρόκληση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι να κερδίσει την ΑΕΚ του Αλμέιδα, μια ομάδα που ο Αργεντίνος προπονητής έκανε αρκετά συμπαγή». Τέλος, γίνεται αναφορά και σε μεγάλα ονόματα που έχουν περάσει από τον σύλλογο όπως ο Χάμες, ο Μαρσέλο, ο Βαλμπουενά και ο… Εμρέ Μορ!

Διαβάστε επίσης