Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Παπασταθόπουλος

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Παπασταθόπουλος
Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 - 13:40

Μετά από 2,5 χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποτελεί παρελθόν. Ο πολύπειρος στόπερ ενημερώθηκε από τη Διοίκηση των Περαιωτών ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Αφενός μεν οι Κορδόν και Μαρτίνες θέλουν να αλλάξουν το κέντρο της άμυνας, κι αφετέρου να ρίξουν τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας, όπως σας είχαμε αναφέρει εδώ στο gavros.gr.

Kάπως έτσι, μπαίνουν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία Ολυμπιακού και Παπασταθόπουλου, με τον 35χρονο στόπερ να φορά τη φανέλα της ομάδας σε 94 ματς και πετυχαίνοντας 4 γκολ. Έκανε το ντεμπούτο του στις 7 Φεβρουαρίου 2021 με τον ΟΦΗ, ενώ τελευταίο του ματς, ήταν αυτό στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, στις 14 Μαΐου 2023.

Σήκωσε μεγάλο βάρος στο διάστημα που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, το μαρτυρούν και οι συμμετοχές που κατέγραψε, ενώ κατέκτησε και δύο πρωταθλήματα με τους «ερυθρόλευκους», αυτό του 2021 και αυτό του 2022.

Διαβάστε επίσης

LIVE η παρουσίαση του Μαρτίνεθ!

LIVE η παρουσίαση του Μαρτίνεθ!

Ο Ισπανός τεχνικός παρουσιάζεται και επίσημα από τον Ολυμπιακό την Τρίτη (27/06) στις 15:00 στα πλατεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας.