Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανοικτό και το θέμα αριστερού μπακ

Ανοικτό και το θέμα αριστερού μπακ
Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 - 11:20

Το θέμα αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό είναι ανοικτό. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ξέρει ότι η ομάδα του χρειάζεται έναν ποδοσφαιριστή σε αυτή τη θέση, να πλαισιώσει επιτυχώς τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, εφόσον παραμείνει στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει στα χέρια του λύσεις, τις οποίες εξετάζει, προκειμένου να αποφασίσει προς τα που θα κινηθεί, για να αποκτήσει έναν παίκτη και σε αυτή τη θέση.

Οι «ερυθρόλευκοι» σκανάρουν τη διεθνή αγορά για αριστερό μπακ, ώστε να είναι έτοιμοι σε περίπτωση πώλησης του Ρέαμπτσιουκ.

Εφόσον προκύψει επίσημη πρόταση για τον Μολδαβό αμυντικό, είτε από την Λιλ και τη Ναντ είτε από άλλη ομάδα, που θα ικανοποιεί τους ερυθρόλευκους, τότε όλα θα τεθούν επί τάπητος. Άλλωστε, αν εξαιρέσει κανείς τον Ραμόν (που, παρεμπιπτόντως, είναι μη κοινοτικός), ο Λάιντνερ είναι τραυματίας και θα επιστρέψει στις αρχές του 2024 και ο Κίτσος παραχωρήθηκε στον Βόλο.

Πριν από μερικές εβδομάδες στην πειραϊκή ομάδα είχαν ψαχθεί για τον ελεύθερο από την Μάιντς, Άαρον Μαρτίν, ο οποίος τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρίσκεται σε συζητήσεις με την Βέρντερ Βρέμης και τη Τζένοα.

Διαβάστε επίσης

Σε πολλά ταμπλό...

Σε πολλά ταμπλό...

Ο Ολυμπιακός δουλεύει παράλληλα αρκετές περιπτώσεις, καθώς o Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει οι νέοι παίκτες να είναι παρόντες στην προετοιμασία.