Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καταγγελία-σοκ Κουπτσίδη για την ΚΕΔ: «Μας εκβιάζουν»

Καταγγελία-σοκ Κουπτσίδη για την ΚΕΔ: «Μας εκβιάζουν»
Τρίτη, 4 Ιουλίου 2023 - 23:44

Αστραψε και βρόντηξε το μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης. Από του βήματος της ΓΣ της ΕΠΟ (30/6) υποστήριξε ότι γίνεται εκβιασμός μέσω δημοσιευμάτων για να ανανεωθούν οι συμβάσεις της ΚΕΔ για έναν χρόνο.

Παράλληλα, κατάγγειλε ότι οι παράγοντες της διαιτησίας δεν δίνουν σε κανέναν λόγο για τις αξιολογήσεις. Ο Κουπτσίδης υποστήριξε ότι από τη μια πλευρά ζητούν να τους εγκρίνουν συμβάσεις 8.000 ευρώ και από την άλλη δεν δίνουν στη διοίκηση της ΕΠΟ τους νέους πίνακες. «Και επί Γραμμένου ερχόταν ένας κλειστός φάκελος, ενώ μαθαίνουμε και μαθαίναμε τους πίνακες από το διαδίκτυο. Η ΚΕΔ είναι αυτόνομη, όμως πρέπει να υπάρχει διαφάνεια», τόνισε ο σύμβουλος της ΕΠΟ που όταν τον ρώτησαν σε ποιους αναφέρεται απάντησε: «Στον υπαρχηγό».

Το μόνο που σχολίασε ο Μπαλτάκος ήταν αυτό για τους πίνακες, τονίζοντας ότι δεν έχουν βγει, ενώ οι Μπένετ και Μάνταλος, που ήταν παρόντες, δεν πήραν τον λόγο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης