Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η σιγουριά του Κορδόν!

Η σιγουριά του Κορδόν!
Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2023 - 19:42

ΜΙΛΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Άρχισαν τα… ζόρια για τον Ολυμπιακό στο Μιλς της Αυστρίας όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αλλά και την επίβλεψη του αθλητικού διευθυντή, Αντόνιο Κορδόν, που έχει λόγο και ασχολείται με όλα και να είναι πάντα κοντά. Επίσης, παρών είναι και ο άμεσος συνεργάτης του Ισπανού αθλητικού διευθυντή, Ιγκνάσιο Ναβάρο.

Το προσεχές διάστημα είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα για τον Ισπανό ποδοσφαιράνθρωπο σε ό,τι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Οι επαφές, οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις είναι συνεχείς, με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, παρότι βρίσκεται στην Αυστρία.

Ο Αντόνιο Κορδόν έχει πάρει πάνω του το θέμα των μεταγραφών. Γι’ αυτό άλλωστε επιλέχθηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του, για να μπει η ομάδα σε μια κανονικότητα. Ο Κορδόν, δεν θα πάρει παίκτη γιατί ντε και καλά πρέπει να τον πάρει άμεσα, αλλά, πορεύεται με το δικό του πλάνο και είναι σίγουρος θα καταφέρει το καλύτερο δυνατόν για τον Ολυμπιακό.

Το σκεπτικό του είναι ότι προσπαθεί για τις καλύτερες συμφωνίες για την ομάδα ώστε να την ανεβάσει επίπεδο και έχοντας κάνει σπουδαία πράγματα σε 17 χρόνια σπουδαίας δουλειάς στην Ισπανία. Αυτό, πρέπει να γεμίζει με σιγουριά τον κόσμο. Ο Θρύλος θα επιστρέψει εκεί που ήταν στην Ευρώπη και θα επανέλθει ξανά στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης