Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «δώρο» του Ολυμπιακού… (video)

Το «δώρο» του Ολυμπιακού… (video)
Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2023 - 15:13

ΜΙΛΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ANTΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο Θρύλος από την Πέμπτη (6/7), έχουν ξεκινήσει την σκληρή δουλειά στην Αυστρία. Οι «ερυθρόλευκοι» χρησιμοποιούν ως προπονητικό τους κέντρο το Volders Sportplatz, το οποίο προσφέρει όλες τις ανέσεις σε μία ομάδα που πραγματοποιεί την προετοιμασία της.

Οι εγκαταστάσεις αποτελούνται από τα αποδυτήρια, δύο προσεγμένα γήπεδα, έναν επιπλέον χώρο για ασκήσεις, όπως και ένα στέγαστρο, το οποίο χρησιμεύει και ως γυμναστήριο.

Όμως, για να είναι όλα στην εντέλεια και να μπορεί ο Ολυμπιακός να πραγματοποιεί τις προπονήσεις του εκεί, κάποιοι άνθρωποι κάνουν μία εξαιρετική δουλειά και επίσης βοηθούν σε ότι ανάγκες έχει η ομάδα.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν πέντε μέλη που συντήρουν ή μάλλον καλύτερα έχουν σαν δεύτερο τους «σπίτι», το προπονητικό κέντρο που δουλεύει ο Ολυμπιακός και προσφέρουν την βοήθεια τους στους Πειραιώτες. Γι’ αυτόν τον λόγο, οι παίκτες του Θρύλου πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης της Παρασκευής (7/7), υπέγραψαν φανέλες του Ολυμπιακού και τις έκαναν δώρο στους συγκεκριμένους ανθρώπους. Πρόκειται για μία σπουδαία κίνηση, που αποδεικνύει για άλλη μια φορά το μεγαλείο του Ολυμπιακού.

Δείτε πλάνα:

Διαβάστε επίσης